Segítség, hogy fogyjak le nyárig onnan?
Helyi fogyás nem létezik.
Ha neked a normális evés a kenyér, édességek, satöbbi, akkor nem, nem ehetsz.
Azt tudom Neked mondani hogy igaza van az előttem szólóknak abban hogy csak "onnan", vagyis konkrétan egy helyről nem tudsz lefogyni. Mindenkinek különböző hogy hol rakódik le először FAT. Szóval ez visszafelé is igaz, a legnehezebb onnan leadnod ahová először lerakódott. Tapasztalatból is mondom hogy a legfontosabb az hogy este 6 után ne nagyon fogyassz szénhidrátot. Másik fontos dolog ami az én célom eléréshez is vezetett: van Norbinak egy 1000 kaloriás edzése, azt csinálom ha túl sok rajtam a FAT. A túl sok rajtam a FAT azt jelenti nálam hogy a hasam nem 8, hanem "csak" 6 kockás! :) De, volt amikor 1 kockás volt... Akkor sikerült fogynom 16 kilót 2 hónap alatt. Nagyon nagy volt a változás, úgy néztem ki mint 18 éves koromban. Hozzá kell tegyem én súlyzós edzést is csinálok, heti 4 szer. Mindemellett csinálom ha kell naponta is Norbi edzését. Ja és még egy tanács, azt mondják sokat hogy hasizom gyakorlatokkal nem lehet zsírt égetni...dehogynem. Ha komolyan gondolod hasazz mindennap. Igaz sok munka van vele , de megéri. Csak a tapasztalataim írtam le, nekem bevált.
1. étkezés
2. 1000 kal edzés
3. súlyzós edzés
4. esti hasazás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!