Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le 15kg nyárig?

Hogy fogyjak le 15kg nyárig?

Figyelt kérdés
Bármilyen tanács,link,tapasztalat,étrend mindenre kíváncsi vagyok. mennyi idő alatt lehet lefogyni? konkrétan milyen mozgás jó még a futáson kívül? valamilyen étrend ami használt?mit szabad mit nem? előre is köszönöm a válaszokat.:)
2012. márc. 10. 23:11
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Szia ilyen súlyfelesleggel nem futnék, az haladóbbaknak való,olvasd el a sárga kapszulát a bodybuilder . hun minden benne van ami kellhet, mintaétrend edzésterv minden, ingyen letölthető...Bunnytól meg ne kérdezz mert amíg nem tudod az alapokat addig elküld a francba.., heti 0,5 - 1 kg a normális fogyás menete, első héten max 3 kg körül...de a könyvben ez is le van írva, kalóriaszámolás és egyéb divat diétákat meg felejtsed el
2012. márc. 10. 23:23
 2/10 A kérdező kommentje:
rendben köszi akkor utána nézek :)
2012. márc. 10. 23:28
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Hát 1.válaszoló, mit is mondhatnék :) , mi az, hogy ennyi súlyfelesleggel nem futnék???

15kg nem olyan sok, már miért ne futhatna a kérdező! Csak annak szabad, aki 50kg, vagy aki max.5kg-t akar leadni? Baromság!

Fuss csak nyugodtan kérdező! Én is ezt teszem, 12kg-t akarok fogyni!

Étkezz egészségesen, amennyire csak tudsz, de nem kell mindent megvonnod magadtól, csak picit és ritkán egyél a hízlalóbb kajákból, meg ha lehet délelőtt tedd! Sok-sok folyadék /persze cukormentes/, sok zöldség, soványhúsok, vacsira már csak lightosat egyél, pl.saláta csirkemellel!

De rengeteget olvasgathatsz a neten erről a témáról!

2012. márc. 10. 23:53
 4/10 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm.:) mert ha jó az idő szoktam futni szóval nincs akkora feleslegem h attól ne tudnék futni.:)
2012. márc. 11. 00:06
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
Az hogy van egy zsírégető pulzustartomány 130-140 es pulzus között, meg sokkal sérülésveszélyesebb, mint pl tempós séta vagy biciklizés,a futás meg nem zsírégető ha túl magas pulzustartományban csinálod, lemész egy terembe tömegével látod a dagadt embereket futni, akinek meg kockás a hasa max kocog, vagy váltogatja az intenzitást pl 2 perc közepes erősségű futás 160 as pulzusig aztán 3-4 perc tempós séta emelkedőn... és nem azért mert nem tud futni...
2012. márc. 11. 00:30
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
Jah és nem azt mondtam hogy nem tud, csak nem érdemes főleg edzetlenül, egyedül akkor ajánlom a futást ha nem végez más edzést, mert akkor viszont nem edzi túl magát és megdolgoztatja jobban az izmokat is, szóval az anabolikus hatások is beindulnak...
2012. márc. 11. 00:32
 7/10 A kérdező kommentje:
járok táncra meg boxra.:)
2012. márc. 11. 00:44
 8/10 anonim ***** válasza:

heti 3-4 alkalom futás legalább 30 perc

1500 kalória bevitel maximum! (ha kicsi vagy és 60 kg körül, megfelelőbb az 1300).

Ezzel heti 0,5-1 kilót lehet leadni.

Tapasztalat.

2012. márc. 11. 09:48
 9/10 anonim ***** válasza:

azt se tudjuk, hogy a kérdező hány centi, hány kg és fiu e vagy lány

esetleg ha ezt elmondod kedves kérdező mondjuk levélbe akkor szivesen megírom a tapasztalataimat

2012. márc. 11. 11:41
 10/10 A kérdező kommentje:
írtam :)
2012. márc. 11. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!