Hogyan fogyjak nyárig?
ez a "diéta"
+ napi 1-2 óra mozgás.
futás (nagyon gyorsan fogyaszt), torna ( nem ilyen nyújtás hanem rubint réka félék, az izmosodáshoz), bicikli az izmosodáshoz, kondihoz, stb.
ha így csinálod, heti 1 kg mínusz a várható, 3-4 hónap.
lehetőleg napi ötszöri étkezést beiktatva készítsük el a saját diétás étrendünket, és azt tartsuk is be. A kúra időtartama legyen egy hónap, de a diéta ne legyen drasztikus, (a heti mérésekkel kontrolláljuk, szükség esetén változtatunk rajta), mert a gyors fogyás más nem kívánt, (petyhüdt bőr, leépült izmok, teljes legyengülés, depresszió, stb.), tünetekhez, betegségekhez is vezethet. Figyeljünk a vitaminokra, ásványi anyagokra, együnk lassan és nyugodtan.
ezt kimásoltam. csak azt szeretném mondani hogy ne éhezéssel próbálj... napi 5x egyél, szerintem ehetsz bármit (én így fogytam) rendesen amit otthon föznek, gondolom 13évesen nem fognak nekem diétás kajákat venni, bár ki tudja... amúgy a 162 centidhez nemhiszem hogy sok lenne a súlyod, én is kb ekkora vagyok nagyságban és tömegben is, és s-es ruhákat hordok, és dícsérik az alakom, pedig nem vagyok egy anorexiás gebe (az sztem undoritobb mintha valaki inkább duci) bár képed nincs fent de sztem nincs veled baj, ilyen korban amúgy is nölsz, nyúlasz... nyárig amúgy sem fogsz tuni leadni 12kilót, legfeljebb annyira fogyni akarsz hogy belekattansz és valami nagyobbajod lesz.. várj még a fogyózáskkal, mozogj sokat :)
Helyi zsírégetés nincs, a felülésektől nem tűnik a felesleg a hasadról. Semmi köze a zsírrétegnek az alatta található izmokhoz.
A zsírraktár egy komplex dolog. Ha csökken a testzsírszázalék, akkor mindenhonnan megy le a felesleg. Ez így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!