Hogyan fogyjak le nyárig?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok (júniusba 15) hetente 5ször járok sportolni viszonylag egészségesen étkezek (néha van egy kis süti ha a nagyim csinál)68 kg vagyok és 168 cm szeretnék 60 kg lenni eztb hogyan érjem el kérlek titeket ne írjátok azt hogy 14 évesen nem ekll fogyozni mertt én már nem bírom hogy mindenki soványabb nálam köszönöm2009. ápr. 16. 19:45
1/1 anonim válasza:
Ha csak 8 kg-ot akarsz fogyni, csináld azt amit én: fokozatosan elhagytam a szénhidrátban gazdag ételeket. Nem eszek krumplit, rizst, kenyeret, tésztát, édességet, péksüteményt. Viszont egyáltalán nem éhezek. Minden nap eszek húst, tejtermékeket, zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon sok féle kaját meg tudsz csinálni úgy, hogy se lisztet, se egyéb hízlaló dolgokat nem teszel bele. A lényeg, hogyha ezeket betartod, és a mennyiségeket nem is csökkented, tuti le tudsz fogyni. Persze nem árt ha kevessebbet eszel, de ezekből nem muszály. A hugom fél év alatt 25 kg-ot fogyott így, és soha nem éhezik. Ezen kívül nem ég a gyomra, rendbejött a koleszterinszintje, és a látása is javult a sok sárgarépától! Én most kezdtem kb 1 hete, és már fogytam 3 kg-ot, tök könnyű! Próbáld ki, biztos tetszeni fog. Ha érdekel pár ötlet, mondjuk egy napi menü nyugodtan írj priviben, szivesen segítek! Nagyon okosan teszed hogy már most odafigyelsz a súlyodra, így később nem lesz annyi gondod vele! Sok sikert! Két gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!