Nyárig vagy előbb hogy fogyjak le 10kg-ot?
A Rubint Rékás tornáktól megizmosodni biztos, hogy nem fogsz. Én lány vagyok, és járok edzőterembe 1 éve. Ahhoz, hogy nagyon megizmosodj, keményen kell edzeni súlyokkal, nem Rubint Rékázni, és a táplálkozásra is nagyon oda kell figyelni. Meg fogyókúrázás közben nem lehet izmosodni, főleg nem a Rubint Réka tornázgatással.
A fogyás titka pedig nem a koplalás, azt nem szabad. Életmódot kell váltani. Egyél egy nap többször, vigyél be minél több fehérjét, a szénhidrátot csökkentsd le, sok zöldséget fogyassz, igyál sok folyadékot, és Rubint Réka helyett inkább menj el edzőterembe. Nyárig tuti lemegy 10kg, ha mindent jól csinálsz.
jézusom.. megint, hozzáértés semmi. bár ezért kérdeztél. akkor ajánlott irodalom: builder.hu alapismeretek.
fogyás közben nem zsírosodsz.
én minden bizonnyal puszta kézzel képes vagyok megölni 3-4 férfit (ha nálam kevésbé képzett harcosok). késsel még jobb az esélyem. erős vagyok? akkor én ha diétázok, az is is olyan lesz mint nálad, erősen diétázok?
egyél rendesen, tarts kalóriadeficitet, és mozogj minél többet. ha Rékázol, akkor mellé alap erősítéseket iktass be, fekvőtámasz (ha megy akkor 1 kézen) has erősítés, hát, és ha működik a lábad akkor guggolás, kitörés.
tudom, nem akarsz izmokat. azért ezeket írtam.
*fogyás közben nem izmosodsz*
elírtam, elnézést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!