Hogy fogyjak le nyárig 10 vagy 15 kg?
Figyelt kérdés
155 cm 62 kg és 18 éves lány (én tornára gondoltam,pl este 6után nem eszem már semmit és csak vizet meg ásványvizet iszom meg diéta de sajnos ez nagyon lehetséges mert kollégista vagyok elöre is
köszönöm a válaszokat
2012. márc. 11. 17:25
1/3 anonim válasza:
Elmondom neked mit csinálj..... szénsavas vizet ne igyál csak menteset, elmész a pékségbe, boltba veszel egy magos kenyeret, nem rozskenyeret! reggelire, ebédre, vacsira meg eszel két szeletet egy kis szalámival, de! Négy órakor legyen az a vacsora, vagy ötnél később semmiképp. ha nagyon nem bírod a nap folyamán akkor egyél egy joghurtot. édességet felejtsd el a chipsekkel együtt! kilehet bírni, hidd el! Én 20 kilót fogytam így fél év alatt és most már azt eszek amit akarok. Ám hazamész belefér egy kis leves, második, de csak az íze kedvéért, tehát mértékkel, és sétálj naponta többet.............:)
3/3 anonim válasza:
Miért lenne hülyeség? szerinted attól lefogysz, hogy este telezabálod magad, lefekszel aludni és majd talán reggelre megemészti a szervezeted amikor már újból kéne enni? gondolkozni nem ártana..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!