Hogyan fogyjak le 73-ról 48-ra?
168 cm-hez csak akkor akarj 48 kg lenni, ha 12 éves vagy....
kezdj el szépen sportolni és akkor le fogod adni azt a max 10 kg-ot, amit le kell adjál
amúgy én voltam 168cm és 48kg (betegség miatt fogytam le) de nem volt jó alakom, elég csontos, beteges voltam, alig vártam hogy helyre jöjjön a gyomrom és végre tudjak már fájdalom nélkül enni, hogy hízzak
szerencsére hamar felépültem most 56kg vagyok és pont jó, egyáltalán nem vagyok kövér, mindenki azt mondja hogy sovány vagyok, 48 nagyon gyerekként néztem ki és csúnya is volt xs npólót hordtam azokat kislányok hordják
te hány éves vagy?
Szerintem nem az a kérdés, hogy hány kilóra fogyj, hanem az hogy hogyan. Mivel nem vagy vészesen túlsúlyos, kocoghatsz szép kényelmes tempóban naponta 20-30 percet. Ha nem egyszerre, semmi gond, sétálj és kezdd újra ha van levegőd.
Étrend: Iktass ki minden fehér szénhidrátot, egyél helyette zöldséget. Szerintem ennyi bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!