175cm és 77kiló vagyok, nő. Izmosabb testalkatú, széles a csípőm is. Mennyit fogyjak?
Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 22:06
1/5 anonim válasza:
Mihez képest vagy izmosabb testalkatú? Én 184cm vagyok, szálkásan kb. 90 kiló. Sok testépítő ismerősöm van aki 180 alatt van és a versenysúlya 80-90 kiló. Szóval így nem lehet tudni, hogy mennyi rajtad a zsír :)
2/5 anonim válasza:
Ha izmos vagy, akkor pont az a helyzet áll fenn, hogy mi nem tudjuk megmondani, hiszen nem tudjuk, mennyi zsír és izom van Rajtad, míg Te azért látod magad... (Máskor sem elegendők a puszta számok, de ha egy vékony, minimális izomzatú lány kérdez, akkor azért elég nyilvánvaló, hogy nem lehet duci...)
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Annyit fogyj, amennyit te szeretnél.
Ezt mi így nem tudjuk megmondani, már csak azért sem, mert minden embernek más a testsűrűsége. Én pl. 172 centi mellé vagyok 77 kiló (férfi), és vékonyabbnak tűnök, mint haverom, aki 175 centi és csak 72 kiló, pedig mindketten elég "szálkásak" vagyunk. Nagyon emberfüggő ez.
Tűzz ki egy cél magad elé, hogy mit akarsz elérni. Ha ez 65 kiló, akkor 12 kilót kell fogynod, ha ez 70, akkor csak 7-et.
5/5 anonim válasza:
egy kicsit én is bele vagyok zavarodva. mert én, mióta súlyzós edzést is csinálok (nem súlyzóst előtte is csináltam, már régóta), a mérleg csak egyre többet mutat. viszont nem látom magamat se kövérnek, se izmosnak. per pillanat vagyok 160 centi, és 58 kilót mutat a mérleg. szerintem ez soknak hangzik, de nem látom magam kövérnek, erőben fejlődtem, az biztos, mert már elbírok olyan súlyokat, amiket eleinte nem, viszont így ránézésre nem tűnök izmosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!