Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Insanity edzés étrend változta...

Insanity edzés étrend változtatás nélkül elég ahhoz hogy kicsit izmosabb legyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

lány vagyok, 175 cm vagyok és 55 kg de a hasam kicsit hájas

próbálok teljes kiőrlésű kenyeret enni és kevesebb tésztát és krumplit de azt kell ennem amit édesanyám főz, szóval nincs mese

annyi a célom hogy kicsit feszesebb legyek és ha leülök ne hurkásodjon a hasam

[link]

[link]

kb így nézek ki

2013. márc. 3. 18:41
 1/3 A kérdező kommentje:

[link]

na ez a kép talán legjobban hasonlíít

2013. márc. 3. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Az insanity cardio edzés, ettől a férfiaknak lesz látványra szálkásabb és izmosabb testük, a nők esetében a cardio edzés egy vékonyabb és puhább testet eredményez.

170cm vagy és 55kg tehát eléggé sovány, ha a hasad hájas, az azt jelenti, hogy magas a testzsír%-od... de ezt nem fogod tudni carido-val ledolgozni, ha mellette tésztát és kenyeret eszel...

És sokadszorra leírva nincs helyi fogyás, ha csak a hasadról akarsz ledolgozni némi fölösleget, akkor javaslom a napi 15 perc hulla-hopp karikát, csodákat művel. A feszesebb testhez izmokat kell építeni, amihez fehérje és súlyzós edzés szükséges.

2013. márc. 3. 20:41
 3/3 A kérdező kommentje:

tudom, hogy nem tudok csak hasról fogyni de ez zavar legjobban azért emeltem ki

nem értem hogyha a férfiak szálkásodnak a kardiótól akkor a nők mér nem?

krumliről nem tudok lemondani szerintem mert nagyon szeretem

vékonyabb nem is lehetek akkor?

2013. márc. 4. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!