Insanity edzés étrend változtatás nélkül elég ahhoz hogy kicsit izmosabb legyek? (bővebben lent)
lány vagyok, 175 cm vagyok és 55 kg de a hasam kicsit hájas
próbálok teljes kiőrlésű kenyeret enni és kevesebb tésztát és krumplit de azt kell ennem amit édesanyám főz, szóval nincs mese
annyi a célom hogy kicsit feszesebb legyek és ha leülök ne hurkásodjon a hasam
kb így nézek ki
Az insanity cardio edzés, ettől a férfiaknak lesz látványra szálkásabb és izmosabb testük, a nők esetében a cardio edzés egy vékonyabb és puhább testet eredményez.
170cm vagy és 55kg tehát eléggé sovány, ha a hasad hájas, az azt jelenti, hogy magas a testzsír%-od... de ezt nem fogod tudni carido-val ledolgozni, ha mellette tésztát és kenyeret eszel...
És sokadszorra leírva nincs helyi fogyás, ha csak a hasadról akarsz ledolgozni némi fölösleget, akkor javaslom a napi 15 perc hulla-hopp karikát, csodákat művel. A feszesebb testhez izmokat kell építeni, amihez fehérje és súlyzós edzés szükséges.
tudom, hogy nem tudok csak hasról fogyni de ez zavar legjobban azért emeltem ki
nem értem hogyha a férfiak szálkásodnak a kardiótól akkor a nők mér nem?
krumliről nem tudok lemondani szerintem mert nagyon szeretem
vékonyabb nem is lehetek akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!