Dohányzás és hízás összefüggése?
Konkrét kérdésem az lenne, hogy kb. fél éve letettem a cigit. Egyik napról a másikra. Azóta feljött 4 kiló, amitől nem tudok megszabdulni. 1 hónapja rendszeresen mozgok is, heti 3x. Figyelek arra mit eszek, eddig is csak az édességgel volt bajom, de most azt is mellőzöm. A súlyom megállt, tehát nem hízok tovább, de se cm-be, se kg nem változik a helyzet.Diétákkal sem mentem semmire. Az anyagcserém igaz lelassul,de erre való teával azt megoldottam,bár ez sem hozott változás.
Mit javasoltok ilyenkor?
Mintha csak én írtam volna ezt!
Pusztán annyi a különbség, hogy én már 6 éve leszoktam, és azóta nem bírom azt a 4 kg-ot leadni. Pedig szigorúan önmegtartóztató vagyok, sportolok rendszeresen, és így tovább... Már próbálkoztam testsúlycsökkentő tablettákkal is, pedig világ életemben elleneztem ezeket. Azonban eredménytelenek voltak! Úgy látszik ez a mi alkatilag adott súlyunk. (Amikor egyszer régen visszaszoktam, akkor kb. ennyivel lettem kevesebb, tehát ezt valóban a cigaretta okozza.)
1. válaszoló vagyok
Sajnos én is 60 kg, csakhogy 158 cm magas... Nem mindegy!
1. vagyok
Én most homeopátiás készítményekkel próbálkozom. Egyik anyagcsere-gyorsító, a másik étvágycsökkentő. (Egyébként a 80 db-os doboz kb. 600 ft.) Nem elhanyagolható szempont, hogy itt gyakorlatilag nincs mellékhatás! Eredményről még nem tudok beszámolni, mert 2 napja kezdtem:)
Level diéta? Erről meg még én nem hallottam. Mi a lényege?
Van egy gyanúm, hogy a homeopátia sem fog csodát tenni:) Pedig szigorúan betartom a szabályokat (mentolos és egyéb aromás dolgok kerülése stb.). Ha mégis, megírom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!