Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Öröklődő "hízás"? : O

Öröklődő "hízás"? : O

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a csokit :D sőt....túlságosan is ,de ahhoz képest meg igen vékony vékony vagyok :/

Anyukám is így volt ezzel ennyi idős korában mint én most.

Nagyon vékony volt és rengeteg édességet evett.Aztán ilyen 29 éves kora körül hirtelen elkezdett nagyon meghízni :S

és attól félek hogy ez "örökölhető".

Hogy én is 30 koromra nagyon meg fogok hízni :S

Igaz hogy magas és vékony vagyok,fenékre erősebb és főleg arra szeretnék edzeni.

Elszeretném kerülni ezt hogy úgy járjak mint anyukám :S

Ezt hogyan lehetne el kerülni ? Tornával? És Milyen gyakorlatotokkal?

elnézést ha esetleg rossz kategóriába írtam :D

És előre is köszönöm a válaszokat

15/L

2011. aug. 2. 07:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sokakra igaz az, hogy tinédzserként még ehetnek csokit összevissza, de az is, hogy ez később megváltozik. A kor előrehaladtával amúgy önmagában is csökken az energiafelhasználás.

Elkerülni úgy tudod, ha minden korban figyelemmel vagy az alakodra, és a napi aktivitásodat és kajádat mindig hozzáigazítod ahhoz, ahogy változik a súlyod.

Tehát nem engeded elszaladni a lovat, ha feljön 2-3 kiló, azt leadod, nem 10-20 kiló plusznál kapsz észbe.

Sokat segít még a megfelelően aktív életmód is, mindennapos sport.

De több mint valószínű, hogy 30 évesen akármit is teszel, nem ehetsz már annyi csokit mint most :-)

2011. aug. 2. 07:41
 2/4 anonim ***** válasza:
úgy tudod elkerülni ha már most figyelsz az étkezésre és nem eszel állandóan csokit.na meg sportolsz is és nem hagyod abba 18 évesen
2011. aug. 2. 09:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Hány cm és hány kg vagy?

Ne egyél annyi csokit,még most jó ha csökkented,mert ha meghízol nehezebb lesz!

2011. aug. 8. 14:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen tudom :S

172 cm,52 kg :S

és köszönöm a válaszokat

2011. aug. 8. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!