Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tejcukor (laktóz) és tejfehérj...

Tejcukor (laktóz) és tejfehérje (kazein) mentes fogyókúrás recepteket keresek valaki tud esetleg például ilyen témában könyvről?

Figyelt kérdés
Fogyókúrázni illetve méregteleníteni szeretnék, leadva legalább 8 kg-ot. Tehát, nem arról van szó, hogy kiderült az allergiám és most teljesen tejmentes diétát kell folytatnom. Keresgélek két napja interneten, de nem találok ilyen recepteket.

2013. márc. 25. 12:53
 1/6 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy ezekkel az ételallergiákkal kell együtt élnem, de tapasztalat hiányában nem tudom hogyan alakítsam át például a tejmentes recepteket, hogy fogyókúrába illő táplálkozásnak lehessen mondani.. természetesen, mozgás mellé.
2013. márc. 25. 12:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Paleo.
2013. márc. 25. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyértelműen paleo. Tele van receptekkel,a net.
2013. márc. 25. 13:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Szendi összes paleós könyve, Robb Wolf paleós könyve.. mind jók.
2013. márc. 25. 19:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem ezek az oldalak segítettek.

[link]

[link]

2013. márc. 26. 12:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk itt a cikk végén van egy rész, hogyan pótoljuk a tejet.. Ami hülyeség.

Semmi olyan nincs a tehén tejben, amit pótolni kellene. Sok kalciumra nincs szükségünk, amúgy sem tudjuk megfelelően felvenni és hasznosítani a tejből. Minden ember számára csak megbetegítő, kóros szenvedély a tejfogyasztás. De hát valamibe bele kell betegedni, nemde?

2013. márc. 26. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!