Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kicsit dagi vagyok, és hiába...

Kicsit dagi vagyok, és hiába próbálok, nem tudok lefogyni. Mondanátokvalami jó biztos fogyókúrás módszert? Ami tuti beválik, és nem tablettás, vagy ilyesmi.14/L

Figyelt kérdés
Hiába sportolok, nem adok le egy kilót sem. Az meg ugye nem lehet, hogy ne egyek semmit. Vagy igen? Nagyon szeretnék tetszeni egy fiúnak,de tényleg le is akarok fogyni,nem csak az ő kedvéért...

2013. márc. 19. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ hogy mit eszel, mennyit, és hogy mióta sportolsz, és hogy az rendszeres-e!
2013. márc. 19. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
2013. márc. 19. 18:52
 3/5 anonim válasza:
Szia! Énis 14 éves lány vagyok és szeretnék fogyni 5-7 kilót. Ha gondolod írhatsz üzenetet és beszélgethetnénk.:)
2013. márc. 19. 19:11
 4/5 anonim válasza:

Figyelj, rosszul sportolsz, mert olyan nincs ha rendesen sportolsz és tényleg megteszel mindent érte nem fogysz...

vagy a kaja nincs rendben. kevesebbet kell enned sokkal és sokat kell futnod!

Amúgy meg valószínűleg ezt örökölted szóval nagyon meg kell kűzdened érte dee nincs lehetetlen,csak tehetetlen!

2013. márc. 19. 19:12
 5/5 anonim válasza:

Én is 14/L vagyok. Nekem is van bajom az alakommal, de nem akkora. Figyelj, én is nagyon sokat sportolok, nem eszek össze vissza mindent..és én se fogyok semmit..

Ha akarsz nekem is írhatsz.! :) Összedobnánk egy edzéstervet :D

2013. márc. 20. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!