Ha csak az alábbiakat teszem azzal fogyhatok?
Nem sietek sehova, nekem elég ha fél kg-ot sikerül hetente, de nem tudok drasztikus étrend változást eszközölni. Anya vagyok, kisgyermekem van (2 éves sincs még) ráadásul tanulok is most. Nem akarok drasztikus szénhidrát szegény diétát tartani, kell az erőm.
A következőt gondoltam ki: továbbra sem eszem cukros és lisztes ételeket, és csak mentes ásványvizet iszom. Reggel és délelőtt szénhidrátban gazdag ételeket ennék, reggelire például zabkása vagy rozsos kenyér sonkával, zöldségekkel, vagy tojás.
Ebédre sovány sült húst vagy csirkemellből készült levest ennék sok zöldséggel.
Vacsorára pedig salátát tonhallal vagy hekkel vagy tojással, esetleg sovány sajttal.
Ez így jó lenne?
Uzsonnára pár szem mandula vagy kesudió vagy pisztácia lenne.
Mozogni tudok. Hetente 4-5 alkalommal 1 órát.
Ez így vezethet eredményre?
Alig telt el pár nap, még is bedőlt ez az elképzelés. A következő képen módosult, hála egy csúnya gyomor panasznak: már nem eszem gyümölcsöt., maximum hetente 1 alma, már nem tudok enni se zabpelyhet, se tejet. Így reggelire csak hús félét, tojást és zöldséget eszem, ebédre főtt ételt, csirkeszárnyat vagy mellet, sovány disznóhúst (nem félek a zsírtól, de már nem eszek olyat amire gyanakszom). Vacsora marad, ami fent is.
Így jó lesz?
Nagyon vigyáznom kell a gyomromra.
FURAAAAAA
Először gondoltam leszólom hogy milyen csökönyös hülyeséget találtál ki, majd Te megmondod, hogy a szénhidrátszegény táplálkozás szélsőséges, neked kell az erő és mindegy, hogy a legerősebb emberek csak zöldségeken és húsokon élnek (mondjuk a kínai Taoisták főleg zöldségeken) te majd eszel ócska keményítőt mert te attól leszel erős.. Jaa meg a tej, gondoltam ejtek pár szót róla.
ERRE olvasom az újabb írást, hát gyomor probléma miatt húst és zöldségeket eszel. Bakker, szélsőségesen jól csinálod! Nagyon szerencsés a gyermeked, ha ezt komolyan gondolod, és ehhez szoktatod őt is. Ösztönösen kizártad a zabos, keményítős, tejes kajákat? Másoknak rengeteg kutatómunka kell mire idáig eljutnak, nagyon ügyes vagy, csak így tovább!
Gyomorból zártam ki.:) Nagyon beteg voltam szombaton, mire rájöttem mi a gond és hogyan kell kezelni. Még a gyümölcsöt sem tudom megenni, nem is kívánom 3 napja, pedig nagyon gyümölcsös voltam.
Érdekes, hogy nem csak az eszem tudja, hogy nem kell, hanem hála ennek a kis incidensnek már a gyomrom is érzi mi a jó.
Nagyon érdekes, és valóban fogyás alatt a gyümölcsöket is érdemes hanyagolni.. lehet azt mondani, hogy Neked jót tett ez a kis betegség?
Természetesen mielőbbi jobbulást, és sikeres fogyást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!