Mivel tartjatok magatokban a lelket, amikor csak olyan gondolatok jarnak a fejetekben, hogy "A franc essen bele, minek szenvedjek, ugyse leszek soha olyan vekony/csinos, mint xy.! "?
Ma ritka sz@r napom volt. Eddig jol ment a dolog, de ma nagyot bünöztem. Es az jutott az eszembe, hogy miert is szenvedek egyaltalan? Miert nem fogadom el magam, ugy ahogy vagyok? Miert kell nekem xy-ra hasonlitani? Miert nem tudok azzal a par plusz kg-mal boldog lenni?
Ti mit tesztek ilyenkor? Mire gondoltok? Mivel tömjem meg a fejem holnap reggel, hogy ne adjam fel?
A bunko valaszadok kerem kimeljenek. Köszönöm!
10: Hány éves vagy? Szerinted hány nő néz így ki az országban 18-27-éves,illetve 30-40-éves korosztályban?
Munka,család és gyerek mellett esetleg?
Nem egy fitt lady,vagy egy cicababa lehet csak egészséges nő...A Szeged-Budapest IC-n ha utazol esetleg nézz már szét,milyen alakú lányok,nők utaznak,vegyes a kép,de nagyon kevés százalék hasonlít ehhez a képhez....(!)
Ujbol csak köszönöm a valaszokat! :)
165 cm-hez vagyok 67 kg. Az a gond, hogy ezeket mind csinalom...:( Bar nem egesz eletemben ilyen, de januar ota tenyleg figyelek magamra. Majdnem minden nap jarok edzeni, most a jo idöben majd ki is szeretnek menni futni. Sok zöldseget, hust, gyümölcsöt eszek. Sose voltam az a mekis tipus, aki minden masnap junk food-dal tömi magat... Szinte mar "jo"rol lemondtam, megse mennek le a kg-k... Ezert olyan nehez neha, mert nem latom az eredmenyt...:S
Mondd csak, iszol eleget? Napi 3 liternek meg kéne lennie (természetesen sima víz, esetleg cukrozatlan tea formájában).
Ne a mérleget nézd, hanem centikben mérd magad. Lehet, hogy zsírból ment le, de izom is jött fel (azonos súlyú izom térfogata kisebb, mint a zsíré). Lehet, hogy szarul kajálsz. Estére pl. fehérjedús kaját kéne enni (sovány hús, s. túró, sovány hal) + zöldséget, esetleg gyümölcsöt (alma).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!