Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel tartjatok magatokban a...

Mivel tartjatok magatokban a lelket, amikor csak olyan gondolatok jarnak a fejetekben, hogy "A franc essen bele, minek szenvedjek, ugyse leszek soha olyan vekony/csinos, mint xy.! "?

Figyelt kérdés

Ma ritka sz@r napom volt. Eddig jol ment a dolog, de ma nagyot bünöztem. Es az jutott az eszembe, hogy miert is szenvedek egyaltalan? Miert nem fogadom el magam, ugy ahogy vagyok? Miert kell nekem xy-ra hasonlitani? Miert nem tudok azzal a par plusz kg-mal boldog lenni?

Ti mit tesztek ilyenkor? Mire gondoltok? Mivel tömjem meg a fejem holnap reggel, hogy ne adjam fel?

A bunko valaszadok kerem kimeljenek. Köszönöm!

2013. márc. 20. 23:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10: Hány éves vagy? Szerinted hány nő néz így ki az országban 18-27-éves,illetve 30-40-éves korosztályban?

Munka,család és gyerek mellett esetleg?

Nem egy fitt lady,vagy egy cicababa lehet csak egészséges nő...A Szeged-Budapest IC-n ha utazol esetleg nézz már szét,milyen alakú lányok,nők utaznak,vegyes a kép,de nagyon kevés százalék hasonlít ehhez a képhez....(!)

2013. márc. 21. 13:20
 12/17 anonim ***** válasza:
mindez megnehezíti, de mondanék egy példát. Általános iskolás koromban volt egy csajszi, aki folyamatosan salátát kefírt teljeskiőrlésű cuccokat evett, és folyton cikiztük ére hogy azért nincs neki melle, és hogy hogy hagyhatja ki a jó csipszeket meg csokikat, hambi pizza mekis kaja.. Naponta fél órát sportolt, és othon is sokat mozgott/játszott, mert a szülei nem hagyták, hogy egész nap számítógépezzen és TV-t nézzen. Nem volt teljes édességmegvonás, csak sokkal kevesebb, mint nekünk. Most, 20 évesen, egy ilyen nő lett belőle, mint a képen, sugárzik az egészségtől. A mai napig is tartja ezt az életmódot, ilyen kajákat eszik, este eljár fél órát futni. Persze amit írtam, nem egy 40-es nőre értettem, hanem egy 30 alattira, és egyébként ha valaki 30 alatt úgy él, ahogy a volt osztálytársam, ez a későbbi éveire is hatással lesz. A vékonyság sokaknak átmeneti állapot, években mérve, folyamatos koplalással, pedig a normál alkat egy életmód, olyan, amit leírtam. Könnyebb azt mondani, hogy "jajj, minek kínzom magam, sosem leszek olyan mint xy" hát valszleg azért mert xy valamit máshogy csinált. Szerintem egyszer élünk, egyszer vagyunk fiatalok, és egyszer válunk a fiatalkori testünkel időssé, így a testünk megérdemel annyit, hogy tegyünk azért hogy szép legyen, nempedig beetetjük magunkat a dumával, hogy "de mindenki kövér, meg hogy jajj inkább elfogadom magam csúnyán és nem teszek semmit csak zabálok 2 pofára".
2013. márc. 21. 13:40
 13/17 anonim ***** válasza:
(És a leányzó fogyását nem a kifogásokkal fogod inspirálni, 11.)
2013. márc. 21. 13:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Mert ez a fotó olyan "inspiráló". - Lehetsz nagyon csinos,tornázhatsz éjt nappallá téve,koplalhatsz,de pont olyan mint a képen a lány nem leszel soha!-Kivéve ha ilyen a genetikád. Kérdező: Ne add fel,legyél az adottságaidhoz képest csinos,de nem kellenek ideálok,fotók,hogy na ilyen leszek. Amúgy mennyit kell leadnod a súlyodból?
2013. márc. 21. 17:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak néha ilyen gondolataim, nagyon sokszor ilyenkor csokit kezdek el enni vagy hasonlót. Aztán rájöttem arra, hogy egyél meg 1-2 kocka csokit, másnap pedig tudsz korrigálni. Vagy kezdj el ilyenkor tornázni, nekem bevált. A végére azt is elfelejtem min gondolkoztam :D
2013. márc. 21. 18:12
 16/17 A kérdező kommentje:

Ujbol csak köszönöm a valaszokat! :)

165 cm-hez vagyok 67 kg. Az a gond, hogy ezeket mind csinalom...:( Bar nem egesz eletemben ilyen, de januar ota tenyleg figyelek magamra. Majdnem minden nap jarok edzeni, most a jo idöben majd ki is szeretnek menni futni. Sok zöldseget, hust, gyümölcsöt eszek. Sose voltam az a mekis tipus, aki minden masnap junk food-dal tömi magat... Szinte mar "jo"rol lemondtam, megse mennek le a kg-k... Ezert olyan nehez neha, mert nem latom az eredmenyt...:S

2013. márc. 21. 22:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Mondd csak, iszol eleget? Napi 3 liternek meg kéne lennie (természetesen sima víz, esetleg cukrozatlan tea formájában).

Ne a mérleget nézd, hanem centikben mérd magad. Lehet, hogy zsírból ment le, de izom is jött fel (azonos súlyú izom térfogata kisebb, mint a zsíré). Lehet, hogy szarul kajálsz. Estére pl. fehérjedús kaját kéne enni (sovány hús, s. túró, sovány hal) + zöldséget, esetleg gyümölcsöt (alma).

2013. márc. 21. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!