Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet igazán...

Szerintetek lehet igazán csinos egy 38-40 éves nő? (Plasztika nélkül)

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,hogy látják ezt a korosztályt az emberek.Hétvégén egy baráti összejövetelen beszéltünk erről.- Ha egy nő,(családanya),dolgozik és gyermekeket szül,vezeti a háztartást,emellett odafigyel a saját testére ez értékelve van-e valaki részéről? Vagy ez nem olyan fontos?
2013. febr. 11. 17:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Simán lehetnek, sőt vannak is.

Valaki részéről? Gondolom a férj nem bókol, de lehet tévedek, nekem a kérdés utolsó része kicsit zavaros.

2013. febr. 11. 17:59
 2/17 anonim ***** válasza:

szerintem igen, nézhet ki igazán jól, én sok ilyen nőt ismerek, főleg a sport révén.

szerintem igenis fontos, hogy jól nézzen ki egy nő, nagyon nagy hatással van az egész életre szerintem, hogy elégedettek legyünk magunkkal és ha belenézünk a tükörbe, akkor elégedettek lehessünk. ez alatt nem azt értem, hogy legyen csupa izom, meg folyton magassarkúba illegesse magát, vagy a hatalmas műkörmei legyenek, de szerintem egy nőnek igenis adnia kell arra, hogy tiszta legyen, a haja és bőre ápolt legyen és valamilyen szinten adjon az öltözékére.

azért szerintem egy 38-40 éves nő még nagyon fiatal ahhoz, hogy ne nézhessen ki jól :D

2013. febr. 11. 18:00
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha gondozott külsejű, akkor igen. Ehhez nem kell plasztika, sok kozmetika sem. Ismerek olyan 80 éves dédmamát, aki még most is csinos.
2013. febr. 11. 18:05
 4/17 A kérdező kommentje:
1-es>>> -Hát ráéreztél...A barátnőm férjéről van szó,dicsértük a feleségét,hogy majd egy év fogyókúra és edzés után milyen jól néz ki és büszke lehet a férj rá.Mire ő benyögte,hogy -" elmegy'-de ettől még nem lesz újra 20-éves." -Nagyon felháborított a dolog... /Kedves válaszadók a korotokat is legyetek szívesek írni. Köszönöm./
2013. febr. 11. 18:10
 5/17 anonim ***** válasza:

28

Az elmegy az tág fogalom, lehet jobban néz ki az előző állapothoz képest, de takarhatja azt is hogy "simán meg hát" kinézet, látatlanban elég nehéz megítélni.

Itt azért azt is hozzátenném hogy a nő másik nőt tapasztalatom szerint eltérően ítéli meg külsőre attól függően hogy milyen a viszonyuk, ha rossz a viszonyuk vagy ellenszenves neki akár egy nagyobb lábfej is fikázást válthat ki, de egy szimpatikus vagy közeli nővel sokkal toleránsabbak a külsőt illetően.

Férfi részéről, talán arra gondolhatott hogy a 20 éves formája ennél sokkal jobb volt, de nem ismerem az illetőt.

2013. febr. 11. 18:16
 6/17 anonim ***** válasza:

Az tény, hogy húszéves kora körül a legszebb egy nő. Szomorú tény, de kár vitatkozni vele. Még feszes a bőre, nincs egy ránca sem, de már nem gyerekesek a vonásai, nem ereszkedett meg a melle, satöbbi, satöbbi. Ezek nem visszafordítható dolgok.

Ettől függetlenül egy negyvenes nő is lehet csinos, ápolt, rendezett kinézetű. De abban a férjnek igaza van, hogy nyilván nem úgy néz ki már, mint húszévesen.

Viszont pont emiatt fontos, hogy mit csinál. Hogy dolgozik és gyermekeket szül,vezeti a háztartást,emellett odafigyel a saját testére, pontosan ezt értékeli benne a férje. Emiatt igenis fontos, nagyon fontos!

2013. febr. 11. 18:32
 7/17 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne!?!?!?
2013. febr. 11. 18:36
 8/17 anonim ***** válasza:

Nekem van néhány tanárnőm akiket határozottan csinosnak találok,annak ellenére hogy kritikus természetű vagyok magammal is,másokkal is. Ahogy én észrevettem nem az a lényeg hogy "bombanő" legyen,ha van rajta felesleg,hát ez van,elég ha nincs elhízva,normális az alakja,ápolt a külseje (smink,ékszer,parfüm,csinos ruha,frizura) és emellett a személyisége is határozott,magabiztos,kellemes,kedélyes - az ilyen típusú 40-es nőkre még a kamaszfiúk is felfigyelnek. Én nagyon tudom tisztelni azokat az anyákat akik tudnak az általad felsorolt feladatok után még magukra is időt szakítani és ettől nem lesznek idegbetegek vagy erőltetettek :) De továbbmegyek,van egy csomó olyan nyugdíjas néni akikről egyszerűen sugárzik a kifinomultság,a stílus és amikor meglátom őket,az az első gondolatom hogy biztos hogy gyönyörűek voltak 20 évesen,látszik ennek az "utószele" :) Szóval szerintem ez egy ponton túl sokkal inkább szól a kisugárzásról mint sem a feszes cicikről meg a hosszú combokról :)

18/L

2013. febr. 11. 18:45
 9/17 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=ygWAZ-L0Rrs

5.14nél szeberényi éva.

elmúlt 40,két gyereke van,két éve edz,bajnok és jó csaj.

úgyhogy persze,hogy lehet valaki jó csaj 40 körül is.

2013. febr. 11. 18:46
 10/17 A kérdező kommentje:

A barátnőm nem fitness versenyző,bár neki is két gyermeke van. A témával kapcsolatban az a problémám,hogy egy közel 40-éves nőnek nem is kell 20-évesnek kinézni,de ha még is sikerül közel hasonló feszes idomokat "edzenie",akkor legalább egy férj annyit mondjon: Igen,szerintem is csinos.

[link]

2013. febr. 11. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!