Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet igazán...

Szerintetek lehet igazán csinos egy 38-40 éves nő? (Plasztika nélkül)

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,hogy látják ezt a korosztályt az emberek.Hétvégén egy baráti összejövetelen beszéltünk erről.- Ha egy nő,(családanya),dolgozik és gyermekeket szül,vezeti a háztartást,emellett odafigyel a saját testére ez értékelve van-e valaki részéről? Vagy ez nem olyan fontos?
2013. febr. 11. 17:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Simán jól néz ki!
2013. febr. 11. 19:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen, és én még becsülöm is azokat akik ezt nem plasztikával érik el . Értem amúgy miért háborodtál fel,gondolom rosszul esett a barátnődnek az a" 20-éves" beszólás. De ha nem írtál volna életkort és saccolnom kell 22-nél nem írok többet,tényleg szép alakja van.
2013. febr. 11. 19:58
 13/17 anonim ***** válasza:
elég jóféle 40es a néni:).
2013. febr. 11. 21:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Nagyon jól néz ki, dögös. És nem csak ez számít, egy nő harminc felett igazi nő. Tudja mit akar, tudja mit szeret, tudja használni a nőiességét, nem egy nyafka, hisztis csitri (általában).

A férjet simán szájon vágtam volna a helyében. Még ha nem is ilyen csinos, hogy mondhat ilyet a feleségére?! Dolgozik, gyereket nevel, edz, odafigyel magára, ezt tisztelni kell. Pláne a férjnek, aki (elvileg) a legközelebb áll hozzá.

Bytheway, férj hogy néz ki?

33/L

2013. febr. 11. 22:44
 15/17 A kérdező kommentje:
14 : He -he hát nagy volt a kísértés,hogy teszek fel képet róla is a nyaralásiból -de "kikapnék"-a páromtól mert ők haverok.- Legyen elég annyi,hogy ilyen szintig nem rágtam be rá,hogy a pocakját szőröstül-bőröstül kirakjam ide.
2013. febr. 12. 00:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor pláne kijár neki az a szájonvágás, kezdetnek. Fú, de dühítenek az ilyen emberek.
2013. febr. 12. 22:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Az a tapasztalatom,hogy az a férfi akinek a felesége(párja) ad a külsejére és csinos-az megszokja ezt a helyzetet,természetesnek veszi és bele se gondol,hogy lehetne mellette egy löttyedt ételszagú hárpia is.Persze azt,hogy ő is öregszik és pocakosodik az nem tűnik fel és a fiatal csajokat stireli a strandon,-akkor kap észbe, meg féltékeny lesz ha a feleségét mustrálják és dicsérik milyen jó nő,de míg ez be nem következik,nem tűnik fel a dolog.
2013. febr. 12. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!