1/6 anonim válasza:
60-65 kg-val a legideálisabb:)
de még 70-75kgval is belefér a csini kategóriába:)
2/6 poiu válasza:
Számomra a csinosság nem cm/kg. Tegyél föl egy fejetlen képet.
3/6 anonim válasza:
Sztem, 55-58kg az még vékonynak számít, 60 felett már inkább "normál" kategória. De egyéntől függ, mert lehetsz még csinos 60-65kg-val is, ha az nem zsír rajtad hanem izom.
5/6 anonim válasza:
az ideális testsúly 55 kg. persze így bomba alak!
6/6 anonim válasza:
Olyan hülyeség ez a kg dolog.. valakinek vékony, valakinek vastag csontozata van.. valakin több az izom, valakin kevesebb... valakinek nagy melle van, valakinek kicsi.. nem egy szám fogja megmondani hogy csinos vagy vagy nem! Ez egyéntől függ, hogy kinek mi az ideális.. én is ilyen magas vagyok, 51 kg, és normálisan nézek ki! de valaki ugyan ilyen magas, 10 kilóval több és mégis csinos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!