167cm 61 kg, hány kg-val lennék vékony?
Figyelt kérdés
mennyi kcal egyek,hogy hetente fogyni tudjak 1 kg-ot?2012. dec. 18. 08:17
1/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
A testtömeg index értékelése szerint 167 cm-es magasságnál 51,59 kg - 69,69 kg a normál testsúly tartomány.
Ennek középértéke (az ideális) 60,63 kg. Ha pontos értéket írt, akkor 37 dkg a többlet.
2/9 anonim válasza:
en is 167 cm vagyok,56-57 kilo az mar eleg jo, kiveve ha nagyon vekony akarsz lenni. nem fogsz tudni sajnos heti 1 kg-ot szerintem mivel nincs rajtad sok tulsuly, en se tudtam mar annyit fogyni mikor 61 voltam, csak heti fel kg-ot. 1200 kcal/nap, 160g szenhidrat/nap nekem hatasos volt. 1200 alatt nem ajanljak naponta, nemis igen lehet sokaig birni meg gondolom nem izombol akarsz fogyni.
3/9 anonim válasza:
55 kg lenne az ideális. Az, hogy mennyi kcal-t egyél attól függ, mennyit égetsz el, azaz mennyit mozogsz. A lényeg, hogy sokkal többet mozogj le, mint eszel. Igyál sok vizet, főleg ha megéhezel.
4/9 anonim válasza:
Saját magasságomból és súlyomból kifolyólag szerintem neked olyan 55-56 kiló körül lenne a legjobb. vagyis úgy lennél vékony. Az alá semmiképp ne menj.
5/9 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, 175cm (kány, 17 éves). 61 kilósan elkezdett fogyókúrázni....most 37-nél tart, szerinte még ez sem elég jó.
6/9 anonim válasza:
Én 167 centi vagyok, és 53 kiló vagyok, és mindenki azt mondja, hogy nagyon vékony vagyok
8/9 anonim válasza:
Magamból kiindulva (30 éves nő, 174 cm, 52-53 kg) Neked minimum 50 kg-nak kellene lenned, h vékony legyél, sztem 46-47 KG lenne az ideális, BMI 17 körül.
EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM.
9/9 anonim válasza:
Utolsó: 17-es bmi már az anorexia határait súrolja... közel nem vagy 30 éves biztos valami tizenéves kislány vagy aki osztja azt észt!!
Kérdező: jó az a 61 kg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!