13 évesen hány kgvel lennék vékony?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
13 éves lány vagyok.162 cm vagyok. hány kg-mal vagyok vékony.? :) Köszii
2012. szept. 6. 14:47
2/8 anonim válasza:
Nézz be a tükörbe, ne a méricskélj. Vékonynak tűnsz? Ha igen, akkor vékony van.
3/8 anonim válasza:
"Vékonynak tűnsz? Ha igen, akkor vékony van."
Ha önkép zavarral küzd, akkor ez nagyon nem igaz. Gondolom épp ezért tette fel a kérdést, hogy ne ő ítélje meg, mert esetleg rosszul látja saját magát.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet hogy azt mondják hogy szép vagyok és sok fiú szerelems belém és anya szerint is vékony vagyok de én nem vagyok elégedett magammal. És nem akarok gebe p*csa lenni. :):(
2012. szept. 6. 15:38
5/8 anonim válasza:
Nincs egy kép, amit feltehetnél magadról? (Arc nélkül.)
Akkor meg tudnánk mondani, vékony vagy-e.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát az a gond hogy annak nem örülnének a szüleim.. Ne haragudjatok. köszi a válaszokat. :)
2012. szept. 6. 15:52
7/8 anonim válasza:
Én nem haragszom, segíteni próbáltam. :D
Tudod, a kiló önmagában nem sokat mond, ha mondjuk az egész a fenekeden van, vagy a derekadon. :)
Amúgy 13 évesen még kár emiatt fogyózni vagy ilyesmi, mert úgyis változni fogsz. Elég, ha valami sportot keresel, és azt rendszeresen csinálod is. (Úszás, futás, kosárlabda, ...bármi.)
8/8 anonim válasza:
olyan 50-55 körüli a jó:) én is 51 vagyok:) biztos nem vagy kövér:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!