167cm 55kgosan vékony lennék?
Figyelt kérdés
most 64kg vagyok2012. febr. 6. 16:34
2/12 anonim válasza:
nem az a kifejezetten vékony kategória, de az már nagyon jó súly, valóban csinos, de nem a nádszál féle.
3/12 anonim válasza:
igen, vékony lennél. tökéletes :)
4/12 anonim válasza:
166-167cm vagyok 54 kg karcsú vagyok, de nem vékony...van rajtam így is 2 kiló felesleg az tuti. De ez alkatfüggő
30N
5/12 anonim válasza:
én 169cm vagyok és 52 kiló...még nem érzem magam csinosnak..
6/12 anonim válasza:
a 167cm- hez az 57 kiló a jó!
akkor tökéletes... ha az mondják nem, akkor azt egy irígy állítja!
7/12 anonim válasza:
Szerintem ne kilóra menj! én 171 enti vagyok és 50kg.. de olyan rosszul oszlik el rajtam a súly,hogy dagattnak tűnik
8/12 anonim válasza:
előző vagyok.. jó nem dagattnak,de nem tűnök extrém soványnak.. szóval szerintem kinézetre menj! amikor úgy érzed jól nézel ki! hajrá! :)
9/12 anonim válasza:
szia!
én 168 cm vagyok és 56 kg!
de nem mondanám vékonynak inkább olyan "megfelelő" kategóriába sorolnám magam. Én pl. fenékből és combból szeretnék fogyni most nagyon!
De szerintem ez amúgy alkattól is függ.
10/12 anonim válasza:
Na mi van a sok dagadt irigykedik? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!