167cm vagyok 65 kg, mennyit kellene fogyjak hogy csinos legyek, de nem túlságosan vékony?
Nem biztos, hogy kell bármennyit is fogynod.
Hogy csinos vagy-e, azt ezekből az adatokból senki nem fogja tudni megmondani neked.
ez esetben tök mindegy.
minthogy a betegségek (amikbe belehalhatsz, és halnak is sokan) egyre inkább valószínű hogy erős korrelációban állnak a helytelen, mozgásszegény életmóddal, így még ha jól is kajálsz, le is fogysz, még így is kaphatsz infarktust, mozgásszervi betegségeket, nem kell ahhoz zsírosnak lenni.
az egy más kérdés, hogy fogyáshoz elég a kalóriadeficites táplálkozás, maximum terhelés híján több izom leépülés van. de ez csak egy részlet, nyilván az ember minél több izomtömeget megőrizne, csak olyan példák miatt mint hogy az is energiát használ már passzív módon is, tehát több izomszövettel többet lehet enni..
meg még tucat ok miatt, gondoltam ez ilyen elég szemléletes példa volt.
kezdj el sportolni, aztan a tukorre bizd, ne a merlegre! 78 kg vagyok es 180cm, de senki nem hiszi el, hogy ilyen "sok"..eljen a sport es az izom! (:
16/L
"kezdj el sportolni, aztan a tukorre bizd, ne a merlegre! 78 kg vagyok es 180cm, de senki nem hiszi el, hogy ilyen "sok"..eljen a sport es az izom! (:
16/L"
kezd felébredni bennem a remény, hogy nem csak anorexiás tinik vannak...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!