Ez milyen? Vékony, csinos, formás szeretnék lenni!
IZOMZAT VESZTÉS, KOPLALÁS KIZÁRVA!
A feszesség kedvéért a legfontosabb az lenne, hogy csak zsírból fogyjak.
A kalóriaszámolgatás sajnos nem az én életmódom, tudom nagyjából mibe mennyi van, érdekel is a dolog, csak úgy konkrétan nem tudnám mindennap számon tartani hány kalóriát vittem be.
Maximum 5 kilót szeretnék leadni nyárra, mivel kedves párom visz a Balatonhoz, ahol nem szeretnék szégyenkezni :D úgyhogy van még időm, az se cél, hogy gyorsan fogyjak.
Kb. így nézne ki egy napom:
Reggeli: 1 szelet rozskenyér, valamilyen fölvágott főtt tojással, és zöldséggel, vagy májkrémmel, szintén zöldséggel és mellé egy tejeskávé cukor nélkül, kb. 2 deci házi tejjel (csak azt szeretem, és egészségesebb is)
Tízórai: egy natúr joghurt, vagy kefir, ha nincs itthon, akkor egy alma
Ebéd: egy szendvics: kb. ugyanez mint reggel, csak ez nem rozskenyér, hanem két szelet tk. kenyérből
Délután: iszom egy tejeskávét, ugyanolyat, mint reggel
Vacsora: főtt étel, kisebb adag, lehetőség szerint mindig egészséges, utána egy alma, mandarin, szóval valamilyen gyümölcs
Mozgás: konditerembe sajnos nincs időm eljárni, szóval csak itthon tudok tornázni, az edzésem 3 naponta ismétlődő
1 nap: Cindy Crawford - Szépség és egészség, a két edzés összekötve, tehát másfél óra
2. nap: 40-50 perc taposógép
3. nap: fél óra szobabicikli, másfél óra Rubint Réka - Alakreform
Igaz, hogy nem pont a kalóriaszámolgatásra építem ezt a dolgot, de az alapanyagcserém egyébként 1400 kcal.
Kérdésem tehát, hogy 2-3 hónapon belül elérhetem a célom? :)
Mínusz 5 kiló, feszes, formás alak?:)
Bocsi, hogy hosszú lett, köszönöm a válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!