Mivel tartjatok magatokban a lelket, amikor csak olyan gondolatok jarnak a fejetekben, hogy "A franc essen bele, minek szenvedjek, ugyse leszek soha olyan vekony/csinos, mint xy.! "?
Ma ritka sz@r napom volt. Eddig jol ment a dolog, de ma nagyot bünöztem. Es az jutott az eszembe, hogy miert is szenvedek egyaltalan? Miert nem fogadom el magam, ugy ahogy vagyok? Miert kell nekem xy-ra hasonlitani? Miert nem tudok azzal a par plusz kg-mal boldog lenni?
Ti mit tesztek ilyenkor? Mire gondoltok? Mivel tömjem meg a fejem holnap reggel, hogy ne adjam fel?
A bunko valaszadok kerem kimeljenek. Köszönöm!
esetleg olvass olyan emberekről akiknek sikerült lefogynia. vagy nézz magadnak ruhákat, hogy milyeneket hordanál ha le tudnál fogyni. gondolkozz el rajta, hogy mekkora előnyt jelentene, ha vékony lennél.
egyébként rossz lehet:/ bűntudattal enni.
nekem sosem volt nehéz lefogynom. amikor akartam, annyit amennyit akartam. talán ezek a dolgok segítettek közben. meg amikor már elkezdesz fogyni, sokkal jobb mert látod az eddigi eredményt, és tudod hogy lesz még jobb is.
Ha a tükörbe nézel,mit látsz? Elégedett vagy?
Itt dől el minden. Én csak saját magam miatt,edzek,tornázom,méregtelenítek,diétázom. Nem a férjem miatt,nem a barátnők miatt,nem akarok sztárokra hasonlítani,csak ha a tükörbe nézek a trikó és a farmer csinosan álljon rajtam,valahogy ez fontos,pedig már nem vagyok tini......
Én tudom, hogy nem fogok soha a lányok nagy részéhez tartozni, akiknek fiús alkatuk van keskeny csípővel és pipaszár lábakkal, mert tipikusan széles csípőjű, nagy fenekű, nagy mellű lány vagyok. De nézhetek ki úgy is, hogy akkora s*ggem van, mint egy ház, vagy úgy, hogy olyan markolnivaló:) Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, nem másokhoz kell hasonlítani magad, ne olyan akarj lenni, mint a lányok 95%-a, magadhoz képest legyél a legjobb formában.
Egyébként néha nálam is bekattan ez, főleg azért, mert a hasam rémes, plötyi, és a köldököm alatti rész meg kidudorodik. De ez van, a barátom szeret a pocimmal együtt.
Az meg, hogy bűnöztél, szerintem nem eget rengető hiba. Szerintem sok mindenkivel előfordul, én például nem bírnám ki, hogy soha ne egyek pl egy kis csokit vagy sütit. Majd ledolgozom.
Azt ugyan nem tudom hogy melyik korosztályba tartozol, de hogy azok 95%-a nem csinos és vékony, az tuti biztos, amikor a legutóbbi statisztikák dermesztőek az elhízottak számát tekintve.
Lelkiekben kellene magad rendbe rakni, mert ezekből a dolgokból úgy fest, hogy magad se tudod mit akarsz igazán, márpedig ha nem tudod hová akarsz ezzel eljutni, vagy mi a célod mindezzel, akkor nem is értem, hogy voltaképpen minek csinálod, nem sok értelme van az egésznek.
Tehát bezabáltál. Van ilyen :D Nálam is sokszor volt régebben, aztán persze másnap már reggel megőrül az ember egy kis szénhidrátért/édességért.
Megoldás: Ha bazabálsz, akkor ne pukkadásig zabálj. Aznap, amikor bekajáltál, még később mozogj valamit! Ez lehet fél óra gyors gyaloglás, fél óra saját testsúllyal végzett torna. Máris jobb lesz a kedved/közérzeted. Tapasztalat.
Köszönöm a valaszokat, igyekszem megfogadni öket, es ma duplan odafigyelni! :)
Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!