Azert nem uszogumis a hasam, mert izmos?
Figyelt kérdés
van rajtam zsir, ulesnel megsem lesznek uszogumik. azert lehet mert izmos, vagy genetika? 173cm/70kg2013. márc. 19. 18:30
1/6 anonim válasza:
Azért nem, mert nincs rajta ANNYI zsír. Gondolom felülésnél azért kicsit felgyűrődik. Az, hogy ki mennyi zsírt épít be és hogy konkrétan hova, az genetika, de az izmosság és a zsírosság az azért jobbára különálló fogalmak. Az izmot építeni és a zsírt leadni külön-külön lehet. Mondjuk ez hasnál kicsit kivételt képez, mivel a hasfal hamar megizmosodhat, nem kell hozzá túl sok kunszt.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Nem ülésnél sincs egyáltalán, maximum a mellem alatt 1 kissebb, de köldöknél nincs. Régebben volt, de mostanában észrevettem, hogy nincs. Régebben kb. 8 kg több voltam, akkor voltak, ezért nem tudom, hogy a fogyástól nem, vagy az izmosodástól, mert azért annyi háj mennyiség van rajta ami indokolná a hurkásodást.
Amúgy nem tértem ki a kérdésben a zsír és izomépítésre, nem erről volt szó, de ha már felhoztad, akkor leírom, hogy én úgy tudtam, hogy az izom bontja le a zsírt. Tehát az izomműködéshez több zsír használódik fel, ezért hogyha valaki izmosabb valahol, ott egy kicsivel (azért nem számottevően) de több zsírt éget el. Ez nem igazán látványos persze.
2013. márc. 20. 14:00
4/6 anonim válasza:
Simán genetika,keresztanyám lassan 40-éves és nincs "úszógumis" hasa,- mondjuk nem zabál össze mindenfélét,de eszik édességet is csak módjával,-nagy példaképem.
5/6 anonim válasza:
Genetika szerintem. Én voltam 90 kilós is, mégsem volt úszógumis a hasam.
6/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok, mármint ülésnél sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!