Nagyon sokat olvasom ebben a rovatban, hogy lányok VÉKONY és nem izmos lábat akarnak. Megmutatnátok képpel, milyen szerintetek az izmos női láb, amit nem szeretnétek?
Figyelt kérdés
Nem kötekedés, tényleg kíváncsi vagyok már nagyon.2013. febr. 3. 18:49
2/15 A kérdező kommentje:
Úgy nézem, hogy kielégítetlen marad a kíváncsiságunk. ;)
2013. febr. 3. 19:36
3/15 anonim válasza:
4/15 anonim válasza:
valami jobban látszódót nem lehetne?:)
5/15 anonim válasza:
Mi nem látszik jól rajta? Rubint Rékának undorító izmos lába van, Jessica Albanak pedig szexi, vékony, nőies.
6/15 anonim válasza:
az is izmos pedig, hiába vékony.
7/15 anonim válasza:
mellesleg, Rékáéhoz hasonló nehezen lesz, nem kell félni egy kis futástól, vagy bicajtól, nem megy az olyan könnyen.
8/15 anonim válasza:
Pedig erre értjük, mikor azt mondjuk, hogy nem izmosat, hanem vékonyat szeretnénk.
Nekem pl jóval izmosabb a vádlim, mint az övé és baromira nem tetszik, ilyen vékonyat szeretnék.
9/15 anonim válasza:
Nekem is vastag a vádlim. Ez alkat kérdése. Ebből kb csak egészségtelen koplalással tudsz leadni. SZERINTEM. De nem vagyok szakértő, ha valakinek van jobb ötlete, mondja.
Szerintem tuti, hogy a vádli izmossága alkat kérdése (IS).
10/15 A kérdező kommentje:
Sajnos meg lehet tőle szabadulni, de tőlem senki nem tudja meg, az tuti. :D Az utcán 10 emberből 8-nak semmilyen vádlija van... Az izmos vádli szép ;)
2013. febr. 3. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!