Mit egyek reggelire? .
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem fogyókúrába kezdek. Már megvan az edzés terv, hogy mit egyek stb. csak hétköznap mivel iskolába járok nem tudom mit vigyek. Eddig sokszor vittem ilyen fornettis kajákat amivel le kell állni. De nem tudom mit vihetnék helyette mert a barna kenyérre gondoltam de ahol reggelit veszek ott nem lehet kapni. Ötlet?2013. márc. 14. 23:31
11/11 anonim válasza:
Hogy nem lesz semmi baja? A jelenlegi egészségügyi helyzetet elnézve de igen, számolhat vele hogy baja lesz. Ez van, én sem örülök neki, de vannak tények amikkel szembe kell nézni. Mert például a közös "kasszát" szívják a sz.ar étkezéstől krónikus betegségekben szenvedők orvosi és gyógyszer költségei..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!