Mit egyek reggelire, ami tápláló de nem több 4-500 kalóriánál?
FONOTOS: olyanokat mondjatok amit betudok vinni suliba, pl. ne zabkását:D és amivel kibírom d.u. 2-ig, ne éhezzek meg tőle gyorsan.
Mellesleg én nagyjából 2 szendviccsel jól lakok, nem kell akkora mennyiségre gondolni, de a lényeg h SOK ENERGIÁT ADJON. Napi 1500kcl körül eszek.
1 adag scitec nutrition casein complex
75 g zabpehely
Egy marék mandula
Ezzel sokaig kibirod és be tudod vinni csak rakd dobozba és suliba vizet engedsz ra
nem tudom mi az az első szó, de rágugliztam és nemhiszem h nekem az kéne amit kiadott:D
pont az a lényeg, h nem akarok ilyenekkel szórakozni, inkább szendvicsféléket írnátok:D
Te figyelj, van aki reggel eszik egy vajas kenyeret és egész délig pörög, és van aki reggeltől délig zabál és mégis alszik el a lábán. Szóval ezek után honnan találjuk mi azt ki, hogy mi ad neked energiát ?
Viszont ha már mindenképp szendvicset akarsz, akkor vegyél teljes kiőrlésű kenyeret, a szeletek legyenek vékonyak, és csinálj abból szendvicset vajjal, sonkával, esetleg sajttal és rakjál bele paradicsomot és salátát is, így mindenképpen több energiád kell legyen, mintha virslis kiflit ennél.
Csak 2 apró hiba van a dologban.
1, szendvicsféléktől nem fogsz fogyni.
2, a fogyás másik kulcsa a napi 5-6, de akár 8-szori kis étkezések.
Én azt mondanám, ha nagyon ragaszkodsz hozzá, vegyél 2 szelet teljes kiőrlésű kenyeret, rakj bele főtt tojást és zöldségeket (saláta, paprika, uborka), és csomagold be. Tegyél mellé még 1-2 darab almát és 3 óránként egyesével edd meg.
Bár én nem eszem kenyeret és szendvicseket, de ez talán egy kompromisszumos megoldás lehet a számodra. Lényeg, hogy sok zöldség legyen benne, tojás (fehérje forrás) vagy jó minőségű sonka (füstölt sertés comb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!