Reggelire két db virsli?
Mennyire jó/rossz?
Számomra ez a legjobb. Gyorsan elkészíthető, finom és laktató.
Én szoktam virslit enni fogyókúra közben, mert számomra is laktató, jól indul a nap. És szerintem nem éhezésről kell hogy szóljon.
Igyekszem zöldségekkel enni, kenyér és mustár helyett.
Sokan szidják, mert hogy olyan dolgok vannak benne, de én annak a híve vagyok, hogy mindenki döntse el, neki mi fér bele, hogyan tudja tartani a diétát. Lehet, hogy nem fogyok olyan gyorsan, csak kb. 1 kilót hetente, de jobb a közérzetem, és biztosan tudom magam tartani hozzá.
Csak azért más is legyen reggelire. Ne legyen egyoldalú. :)
Mennyire jó? Attól függ milyen minőségű és hogy mennyire szereted.
Mennyire rossz? Általában annyira, hogy rossz minőségű húsipari termék, és nem étel. Általában.
Ez számodra biztos hogy nem a legjobb, egy sonka szeletet levágni, zöldséggel elfogyasztani ugyan úgy gyors, finom és laktató, és hús + zöldség.
Egy dolog nem hagy nyugodni.. Miért pont kettő darab virsli? Lehetne 1; 1,5 vagy 3 nem?
Hát igen.. én sem tudnék müzlit enni. Még szerencse, a virslinél is rosszabb lenne. Egyértelműen.
Ugye előző válaszló válaszában a zsenit is látod? Persze, megérdemli az elismerést, tett érte! Nem véletlenül reggelizett azt, amit!
Szerintem a tojás kézenfekvő lenne.
Biológiai értéke tökéletes, vitamin, ásványianyag, fehérje és zsír forrás.
Műzli néven árult cukros vacakok kerülendők, de:
30g. zabKORPA
30g. darált lenmag
30g. pattogatott amaránt
30g. mandula
30g. mazsola
30g. proteinpor
Mindez vízzel vagy kókusztejjel :-)))
Finom.... kedvencem.
(mazsolát kihagyhatod, de nagyon erősen lugosító hatású, így kellhet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!