Anyukák! 1 éves babának mit adjak reggelire, vacsorára parizer, virsli, sonka helyett? Vagy eheti már ezeket? Egyébként még szopik.
1 évesen már azt ette amit mi.Persze azért a főtt ételek fűszerezésére, és egy két alapanyagra figyeltem.
Amúgy virsli, felvágott, sonka már simán mehet de csakis minőségit(bár a virslit sokmindenki támadja).Itt nem azt néztem hogy mi a legolcsóbb.
Egyébként már adhatsz neki péksütiket is.
Melegszendvicset én úgy szoktam, hogy vaj, kenőmájas és csemege piros arany összekutyul és annyi. tetejére sajt. Körözöttet pedig juhtúróból, hagymával, pirospaprikával. De itt is van egy recept hozzá: [link]
Tejbegríz, tejpép, vagy vízben főtt gríz, ha még nem adsz tejet, és gyümivel összekutyulva.
Az én lányom pl. imádja a tojáskrémes kenyeret.Lehet egész, vagy csak a sárgája (főtt), vajjal kikeverve és metélőhagymával megbolondítva.
A melegszendrót én egyszerűen csak úgy csinálom, hogy vaj és rá a sajt.
Reggelire vagy vacsira szoktam adni szilva-, vagy baracklekváros kenyeret is.
tápszeres tejbegríz, sajtos kenyér, tojáskrémes kenyér, házi májkrémes kenyér, van, hogy sütök perecet vagy péksüti, esetleg ha nagyon ízlett neki az ebéd, akkor vacsira is kaphat azt.
Lekváros kenyér
mi ilyeneket szoktunk enni
bundás kenyér, pirítós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!