Egy hónapos babám arcán, fülén, fejbőrén, egyik oldalon csak apró pici piros pöttyök jöttek ki. Mitől lehet? Valami megcsípte éjszaka, allergia valamire. Nem sok, úgy 6-7 db. Egyébként Johnson termékeket használunk.
Ha a tej lenne az se csak egy helyen jelentkezne, mert a véráram útján mindenhova eljut.
Több esély van rá, hogy valami irritálja esetleg túl száraz vagy érzékeny a bőre. Én a fürdetőkenőcsöt javaslom.
Olyanok mint a pattanások? mert akkor ezek ugymond tejkiütés. ezek a fehérje emésztése miatt vannak. minden babán kijönnek valamilyen szinten. ez akár több hétig is lehet. az egész fejet és mellkast is belephetik. semmit nem kell vele tenni, ha esetleg több hónapig nem múlik akkor az anyának a tejterméket meg kell vonnia magától, a tápszeres babáknak is más tápszer kell. mert mindegyik babánál lehet, tápszeresnél és anyatejesnél is.
nálunk elöször a homlokon volt majd szépen mindkét fülfelé elhúzodott majd az arcocskáján és a nyakán lett. szépen végig ment az egész fején, de nem volt vészes, mert hamar el is tünt.
Szia!
Az én 1hónapos babámon is van. Épp tegnap vettem észre. És csak az egyik oldalon. Talán azon az oldalon feküdt. Lehet a melegtől, vagy arra is gondoltam, hogy ott érintkezett a pelussal és az öblítő, mosóportól lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!