Minden ejszaka ugyanaz a menetrend, miert? Allergia?
Figyelt kérdés
Minden ejjel, altalaban kora hajnalban elkezd nyoszorogni, nyogni a 7 honapos babam, es kb 2 oran keresztul megoldhatatlan a problema. Gondoltam a fogzasra,de a kenocsok, kupok nem segitettek, ezert gondoltam, h nem attol lehet. Viszont a vegen egy szelcsovezestol jon rengeteg!!!!! kaki. Aztan megnyugszik.
Csak azt nem tudom, h mitol van ez a szorulasa.....mar hozzataplalunk,, de egesz nap, pont emiatt igyekszem olyan kajakat adni, ami hajtja a pocakjat.
Este tapszeres kiegeszitest kap a cici melle, attol lehet baja? Eddig nem volt tapszeres, lehet,h allerguia???? Van ilyen?
Koszonom elore a segitseget, nagyon szeretnek vmi jo tancsot kiprobalni, mett tarthatatlan az allapot...
2011. jan. 17. 04:36
1/1 anonim válasza:
Szia! Sajnos csak annyit tudok segíteni, hogy leírom, amikor 3-4 hónapos korában az én kisfiam is kapott tápszert akkor neki is szorulása volt. Csak esténként ivott meg 160 ml körül, de az is elég volt ahhoz hogy 3-4-5 napig nem volt kaki... Próbáltam én is a hőmérőzést, majd a glicerines kúpot. Amint elmúlt 4 hónapos adtam neki baracklevet, az segített. És szerencsére elmúlt a probléma. Most 10 hónapos múlt, most is kell újra a tápszer de már nincs vele gond. Szerintem biztos hogy a tápszertől van a gond. Talán próbálj meg másik tápszert estére, vagy tejpépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!