Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek reggelire?

Mit egyek reggelire?

Figyelt kérdés
nem szeretnék kenyeret, zsemlét, kiflit és péksütit se enni. a puffasztott rizstől éhesebbnek érzem magam. Abonett kenyér jó? hány szelet? és mivel? esetleg párizsi?
2012. febr. 19. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
tojás, sonka, gyümölcs, sajt?
2012. febr. 19. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:
ZABKÁSA<333 a jóisten sem gondolta volna, hogy ennyire finom:D
2012. febr. 19. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:

omlett-hússal vagy hallal vagy zöldségekkel töltve

főtt tojás, abonett, zöldség

tonhal sós lében, abonett, zöldség

zabpehely, túró, gyümölcs

zabpehely, joghurt, gyümölcs

abonett, sovány mozzarella sajtgolyók, zöldség

zabkása gyümölccsel

zabkorpából palacsinta almás-túrós töltelékkel töltve

2012. febr. 19. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt írom le, h én miket szoktam reggelizni, hátha vmelyik szimpatikus.

Zabkása önmagában, gyümölccsel, vagy lekvárral (házi baracklekvár csak annyi cukorral, ami a tartósításhoz kellett).

Abonett (2-3-4 db) rengeteg zöldséggel, néhány szelet pulyka/csirkemell sonkával

Stahl J. Büntetlen örömök c. könyvéből a reggeli turmixok rajongója vagyok, ezek közül az összeset fogyasztom (le tudod tölteni, ha rákeresel).

Abonett (2-3 szelet) + kőrözöttel töltött paprika (zsírszegény túróból és 1,4%-os joghurtból a kőrözött)

Abonett + tonhalkrémmel töltött paradicsom (a tonhalkrémben tonhal joghurt és ízesítésnek citromlé van).

Ilyesmiket szoktam enni, igazából nálam szempont az is, h hamar elfogyaszthassam, és ne kelljen vele sokat babrálni, ezért tartom jónak a turmixokat.

Ja, és minden reggelim mellé társul még egy bögre kávé max fél- egy dl tejjel édesítő és cukor nélkül.

2012. febr. 20. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!