Mit egyek reggelire?
omlett-hússal vagy hallal vagy zöldségekkel töltve
főtt tojás, abonett, zöldség
tonhal sós lében, abonett, zöldség
zabpehely, túró, gyümölcs
zabpehely, joghurt, gyümölcs
abonett, sovány mozzarella sajtgolyók, zöldség
zabkása gyümölccsel
zabkorpából palacsinta almás-túrós töltelékkel töltve
Azt írom le, h én miket szoktam reggelizni, hátha vmelyik szimpatikus.
Zabkása önmagában, gyümölccsel, vagy lekvárral (házi baracklekvár csak annyi cukorral, ami a tartósításhoz kellett).
Abonett (2-3-4 db) rengeteg zöldséggel, néhány szelet pulyka/csirkemell sonkával
Stahl J. Büntetlen örömök c. könyvéből a reggeli turmixok rajongója vagyok, ezek közül az összeset fogyasztom (le tudod tölteni, ha rákeresel).
Abonett (2-3 szelet) + kőrözöttel töltött paprika (zsírszegény túróból és 1,4%-os joghurtból a kőrözött)
Abonett + tonhalkrémmel töltött paradicsom (a tonhalkrémben tonhal joghurt és ízesítésnek citromlé van).
Ilyesmiket szoktam enni, igazából nálam szempont az is, h hamar elfogyaszthassam, és ne kelljen vele sokat babrálni, ezért tartom jónak a turmixokat.
Ja, és minden reggelim mellé társul még egy bögre kávé max fél- egy dl tejjel édesítő és cukor nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!