Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek reggelire ami nem...

Mit egyek reggelire ami nem hízlal?

Figyelt kérdés

Mit tanácsoltok amivel jól lakok és nincs benne szén hidrát ?

Zsemlét ehetek szalámival vagy azt sem szabad ? :/

2011. júl. 10. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Reggelire tök mindegy, a nap végére lemozgod.
2011. júl. 10. 21:36
 2/10 A kérdező kommentje:
De akkor a reggeli az mind1 és vacsorára kell vigyáznom csak ?
2011. júl. 10. 21:38
 3/10 bix ***** válasza:
nap elején mehet nyugodtan akár a kalóriabomba zabpehely, vagy műzli is akár, estére viszont már csak fehérje kéne.
2011. júl. 10. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Reggeli mindegy, ebédre figyelj, vacsorára meg fehérje.
2011. júl. 10. 21:39
 5/10 anonim ***** válasza:
reggelire kell a szénhidrát. De azért ne egyél meg egy tábla csokit,egy pizzával és kólával kísérve:) A zabpehely az tök jó,és nagyon laktató is,nameg a zabkása fahéjjal *.* mennyei:)
2011. júl. 10. 22:09
 6/10 anonim ***** válasza:

reggelire is egyél táplálót

rozskenyér/zsömle, teljes kiőrlés kenyér, kifli+ csirkemellsonka/pulykamellsonka,+sajt (orda, mozzarella, szeletelt mozzarella, sajtkrém, vajkrém-soványabb fajtából), körözött, tojáskrém, zöldségkrémek(padlizsán, avokádó stb)+zöldségek

joghurt/tej+zabpehely+gyümölcs/magok

zabkása gyümölccsel

tojásrántotta sok zöldséggek, kis olajon

főtt tojás

2011. júl. 10. 22:09
 7/10 anonim válasza:
Reggelire szinte mindegy, h mit eszel (egy Tv műsorban láttam, hogy ha nem reggelizel semmit, akkor sem fogysz!), a vacsorára érdemes figyelni. Vacsira egyél vmi könnyebb kaját, pl: joghurtot. Ja, és lehetőleg délután 6 után ne kajálj. :)
2011. júl. 10. 22:13
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Sokat segítettek.

Viszont 1 probléma van.

Ha odafigyelek,h mit eszek akkor azzal még nem fogok lefogyni csak nem hízok tovább :/

És nekem fogynom kellene.

2011. júl. 10. 22:19
 9/10 anonim ***** válasza:
sportolni kell mellette!
2011. júl. 10. 22:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább arra figyelj, hogy olyat egyél, ami nem nyomja fel a vércukor szintedet.

Saját tapasztalat: ha hagyományosan reggelizem (felvágott kenyérrel, vagy müzli tejjel, vagy tojás, s ilyesmik), akkor ebédre eléggé megéhezem. Viszonylag hamar jön az éhségérzet. Ha nem reggelizem semmit (néha ilyen is előfordul), akkor simán kibírom ebédig.

Nekem a következőt javasolták: Ne legyen sok reggeli (a szólás, mi szerint "Reggel mint a király, délben, mint a polgár, este mint a koldus szerint fogyásra nem hatékony), mert egyrészt kitágul a gyomor, s eléggé beindul az emésztőrendszer, a savképződés stb., s jön a további éhségérzet. Hanem legyen valami kevés, nem túl savkeltő reggeli (még a gyümölcs is elmegy, vagy müzli vagy kevés kenyér valamivel). Utána esetleg lehet normál ebéd. S vacsira valami szintén kevés. Edzések körül lehet proteinitalt inni. Reggeli és ebéd után be lehet venni 1-3 szem rosttablettát, és valamilyen krómkészítményt. Ez eltelít, ill. szinten tartja a cukorszintet, tehát éhségérzet továbbra is kordában van tartva.

Ez egy nem túl drasztikus módszer. Nekem eddig bevált, bár még nem vagyok a végén, s sokáig nem is leszek, mert nem szeretnék gyorsan fogyni.

Én mozgok, sportolok rendszeresen. De csupán asporttal sajna nem sikerült fogynom. Egyéb fogyókúrák a sport mellett ugyan segítettek leadni 5-10 kilót, de azok nagyon könnyen visszajöttek. Most ezt próbálom, s eddig bevált. -4 kiló egy hónap alatt.

2011. júl. 11. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!