Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha reggelire megeszem 1kg...

Ha reggelire megeszem 1kg szőlőt és semmi mást ebéd, vacsi normális akkor az hízlal? :D

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
nem hízlal:)
2010. szept. 24. 18:11
 2/7 anonim ***** válasza:
nem azért, de egy kg szőlő 700 kcal, ami helyett megehetnél mondjuk 30 dkg kenyeret(6 szelet ;) és ugyanott lennél, de te tudod :) amúgy 700 kcal elég sok fogyókúránál még reggelire is.
2010. szept. 24. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:
igen, ha fogyózol akkor már más
2010. szept. 24. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
akkor nem elég, hogy kevés lesz a kalóriabeviteled, de valószínűleg délután már szédelegni fogsz az éhségtől és a vércukorszinted hirtelen esésétől, ha meg nem bírod a szőlőt, akkor olyan hasmenésed lesz, hogy fel sem állsz a sloziról
2010. szept. 24. 19:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne így számold! Megeszed, éhes maradsz. Én is csináltam ilyen régebben. Müzliket, mindenféle zöldséget, gyümölcsöt ettem egész nap dögivel. Ugyanott voltam, mintha normális kajákat ettem volna. És éhes maradtam.
2010. szept. 24. 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:
A szölő az egyik legtöbb cukrot tartalmazó gyümölcs, tehát nem éppen fogyókúrás ha 1 kg-ot megeszel belőle. És éhes is maradsz.
2010. szept. 24. 19:31
 7/7 anonim válasza:
Viszont van kifejezetten a szőlőre épülő diéta, "szőlő-rizs" néven. Keress rá a neten, ha érdekel, nekem annó bejött :)
2010. szept. 24. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!