Ha reggelire megeszem 1kg szőlőt és semmi mást ebéd, vacsi normális akkor az hízlal? :D
Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 17:35
2/7 anonim válasza:
nem azért, de egy kg szőlő 700 kcal, ami helyett megehetnél mondjuk 30 dkg kenyeret(6 szelet ;) és ugyanott lennél, de te tudod :) amúgy 700 kcal elég sok fogyókúránál még reggelire is.
3/7 anonim válasza:
igen, ha fogyózol akkor már más
4/7 anonim válasza:
akkor nem elég, hogy kevés lesz a kalóriabeviteled, de valószínűleg délután már szédelegni fogsz az éhségtől és a vércukorszinted hirtelen esésétől, ha meg nem bírod a szőlőt, akkor olyan hasmenésed lesz, hogy fel sem állsz a sloziról
5/7 anonim válasza:
Ne így számold! Megeszed, éhes maradsz. Én is csináltam ilyen régebben. Müzliket, mindenféle zöldséget, gyümölcsöt ettem egész nap dögivel. Ugyanott voltam, mintha normális kajákat ettem volna. És éhes maradtam.
6/7 anonim válasza:
A szölő az egyik legtöbb cukrot tartalmazó gyümölcs, tehát nem éppen fogyókúrás ha 1 kg-ot megeszel belőle. És éhes is maradsz.
7/7 anonim válasza:
Viszont van kifejezetten a szőlőre épülő diéta, "szőlő-rizs" néven. Keress rá a neten, ha érdekel, nekem annó bejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!