100 g 500 kcal. Egy rendes kakaós csiga szerintem megvan 10 deka. Szóval hízókúrára alkalmas, fogyókúrára nem.
2009. jún. 7. 20:32
2/15 anonim válasza:
Aki lepontozta, magyarázza is meg, miért! Ő vajon mért nem ír "helyes" választ?!
2009. jún. 7. 21:22
3/15 anonim válasza:
ez a kérdés a válasszal együtt értelmezhetetlen.
Az, hogy valami "hízlal" vagy sem , attól függ, mennyi energiát használsz fel az adott napon.
2009. jún. 7. 21:23
4/15 anonim válasza:
Márpedig ilyen szó, hogy egy étel hízlal, van. Normális életvitelre kell érteni, nem bányászatra. Ha pedig a kérdés nem tetszik, ne a választ pontozd le! Az volt a kérdés, hogy hány kalória, és én kikerestem és megírtam!
2009. jún. 7. 21:28
5/15 anonim válasza:
Az volt a vastagbetűs fő kérdés, hogy mennyire hízlal.
És ez értelmetlen . A válaszodddal együtt
2009. jún. 7. 21:30
6/15 anonim válasza:
21.30! A válaszom teljesen korrekt volt! Ha a hétköznapi nyelven feltett, - nem a Tudományos Akadémián vagyunk!-teljesen érthető kérdés nem tetszik, mert szeretsz kötözködni, lapozz tovább!
2009. jún. 7. 21:35
7/15 anonim válasza:
Én 10 kg-ot fogytam, úgy hogy naponta megettem egy nagyobb kakaóscsigát (is) kakaóval, úgy, hogy nem is fogyókúráztam.
2009. jún. 7. 21:54
8/15 anonim válasza:
Nagyon hízlal, ráadásul tömény cukor és fehérliszt, a vércukrod is jól megnyomja azonnal.
Mivel a fogyókúra témakörben tetted fel a kérdést, ezért feltételezem, hogy fogyókúrázol. A fogyókúrába pedig nem fér bele a kakaóscsiga.
Hízol tőle és kész. A mérlegnek hiába csűri-csavarja az ember a mondatokat.
2009. jún. 7. 23:00
9/15 anonim válasza:
Leírtam a tapasztalatomat erre leszavaztok, ugyan miért?
Tényleg fogytam kakaós csiga mellett. Emlékszem, mert olyan helyen laktam ahol nagyon finom volt a csiga és normálisan ettem és simán fogytam úgy, hogy még azt is ettem.
Ha 500 kcal is egy csiga, de több energiát éget el a nap során, mint amennyi mindent eszik valaki akkor közismert, hogy fogy, mindegy miket eszik, max. nem egészséges, de simán fogyhat valaki.
2009. jún. 7. 23:04
10/15 Krisz85 válasza:
Teljes mértékben szemét táplálék, fehérliszt van benne, ez már eleve magas GI indexet eredményez, ami megemeli a vércukorszintet, ami reggel nem is lenne baj, csakhogy ott van rajta a cukor, általában kristálycukor, aminek egy része májglikogén töltésére jó, de arra van jobb is, pl banán, ígyhát az egész úgy ahogy van kuka.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!