Ha reggelire zabpehelyt eszem és nem kenyeret. Az ugy-e nem ugyan annyi? és nem hizlal a zabpehely? (persze tejjel mazsola darabokkal, és ahogy szokták árulni, úgy összemixelve)
Ha normális választ vársz, kedzetnek normálisan. Tedd fel a kérdést! :D
kenyér és zab mi szerint ugyanannyi? sör egyenértékbe átszámolva? én úgy szoktam. 1 kiló kenyér mondjuk 300, abból kijön 2 sör is, vagy egy nagyon jó, zabot is át lehet számolni simán.
az ételt meg addig edd, amíg hízlal, ha nem hízlalni akkor minek tömnéd magadba? hát semmi értelme nem volna.
annyit egyél belőle, amennyiből még nem raktároz el a tested zsírban tartalékot. így nem hízlal.
jó kis zsíros tej, az se hízlal, csak igen tápláló, tehát elég jól lehet belőle tartalékot felhelmozni (akár).
Milyen zabpehelyre gondolsz? a 200 ft-os fél kilós natúr zabpehelyre, vagy a cukrozott müzlikre??
Az előbbi jó, utóbbit azonnal felejtsd el.
Én is inkább a 200 Ft-os fél kg-osat javaslom.
Bár a Profiban pl lehet kapni azt, amit magunknak mérünk ki, abban van mazsola, meg extrudált, meg sok minden, de amúgy az nem cukrozott (rozspehely, meg mittomén mi van még benne), lehet, hogy Te is erre gondolsz, de ezen se tápértéktáblázat, semmi, és sajnos nem oldódik semennyire a tejben, nem puhul meg, száraz és kemény, sztem nem jó:-S
csak forraláskor hidrolizálódik, ti úgy mondanátok "megfő".
fentebb írták, hogy valami zab nem puhul meg a vízben /tejben. erre írtam, hogy a keményítő forró vízben kezdi elveszteni a szerkezetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!