(Tudnátok) segíteni, hogy mit egyek reggelire? Tanácsokat szeretnék!
Nem, nem vagyok menzás, egyetemre járok és mindössze 10 perces szünetek vannak.
Ha jól bereggelizek (olyankor délig nem korog a hasam, ha közben eszek egy almát) szendvicsekből, akkor is hízlal?
Dél- 1 körül tudok ebédelni és mindig magamra főzök, mert csak szerdáig van óra.
Egyél gyumolcsot vagy tejtermékeket, vagy rántottát.
Pl. kakaót igyál.:)
Ezek is mind szenhidrat tartalmuak (gyumolcscukor, tejcukor), de az mindenben van, ugyhogy gondolom a finomitott szenhidratot kivanod kerulni egeszen pontosan.
reggeli: zab (összetett ch, eszik vízzel /én/ tejjel felfőzve, vízzel felfőzve, joghurttal, kefirrel, gyümölccsel)
zabon kívül mondjuk hús meg zöldség fogyasztása még célszerű.
igen szerintem is a zabpehely (én) vízzel felfőzve, leöntve egy joghurttal( én fehérjeturmixxal) és beledobálni kis mogyorót/mandulát/diót, vagy belevágni egy almát, körtét stb nagyon jó választás mert tényleg laktat
teljes kiőrlésű kenyérből szendvics, hozzá vagy főtt tojás vagy sovány pulyka, csirkefelvágott, sajtok és hozzá zöldség
a fő étkezés között gyümölcsök, joghurt, cukormentes müzliszelet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!