Mit egyek fogyókúra közben reggelire, ami nem kenyér?
Egyszerűen gyűlölöm a tk. kenyeret! Gyűlölöm! A felvágott, és a zöldség sem segített rajta, nem tudja elnyomja azt az undort, amit annál a drágább kenyérnél táplálok! Pedig amúgy nem vagyok ínyenc, mindent megeszek, még a gombát is, de ezt valahogy nem vagyok képes megenni..
Más fogyókúrás reggelit pedig sehol sem olvastam. Banánturmixra gondoltam esetleg, de az túl finom ahhoz hogy ne legyen bűn, tehát biztos vétek.
Rozskenyér is megteszi.
Kalória-szempontból a banánturmix sem rosszabb (ha nem cukrozod), csak hamarabb megéhezel tőle. Szükség lenne jó minőségű szénhidrátra.
Milyen tk. kenyeret ettél? Hol vetted?
Lipóti pékség nincs a közelben? Ott nagy a választék jó minőségű kenyerekből, és nagyon finomak is. Régen én se bírtam megenni, de ezeket imádom.
Köszönöm hogy írtál.
Rozskenyér még rosszabb. Rengeteg drágábbnál drágább tk. kenyeret kipróbáltam, a végén mindegyiket anyu ette meg.:(
próbáld meg az abonett kenyeret !
de ha a tk kenyerek nem ízlenek fogalmam sincs h ízleni fog e vagy utálod =//
de egy próbár megér !!!
szerintem nagyon jó (:
Pl Ehetsz reggelire natúr zabpelyhet friss gyümölcsökkel.Tonhal salátát (olaj nélkül)főtt tojással.Mozzalella sajtot parasicsommal.
Próbáltad már a barna toast kenyeret pirítva?Saláták mellé nekem bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!