Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek fogyókúra közben...

Mit egyek fogyókúra közben reggelire, ami nem kenyér?

Figyelt kérdés

Egyszerűen gyűlölöm a tk. kenyeret! Gyűlölöm! A felvágott, és a zöldség sem segített rajta, nem tudja elnyomja azt az undort, amit annál a drágább kenyérnél táplálok! Pedig amúgy nem vagyok ínyenc, mindent megeszek, még a gombát is, de ezt valahogy nem vagyok képes megenni..

Más fogyókúrás reggelit pedig sehol sem olvastam. Banánturmixra gondoltam esetleg, de az túl finom ahhoz hogy ne legyen bűn, tehát biztos vétek.

2011. márc. 1. 16:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Jaj de édesek vagytok:) De jó, kedves, sokan írtatok:)

Hm, hát holnap veszek egy kukoricás abonetett, köszi az ötletet. Még nem hallottam róla ! :D

És ez a tk pirítós salátával nagyon jól hangzik:DD*-*

Valaki kérdezte hogy mi az a tk. :) Teljes kiőrlésű rövidítve. Nem szoktam rövidíteni, csak nem volt kedvem gondolkozni hogy hogyan írják ! :D

Még egyszer köszi:)

2011. márc. 1. 20:31
 12/17 anonim ***** válasza:

puffasztott búzák%rizs is baromira finom és az abonett is főleg a pizzás:)

vagy van a pászka, abonett szednvics és arra megy rá a sajt, felvágott, zöldség

de egyél túrót gyümölccsel, tojáskrém, főtt tojás, kefír, joghurt, főzzél kölest, kását, tejberizst ezek is jók lehetnek, ha nem szeretd a tk kenyeret ne edd meg az nem jó ha magadba tuszkolod ( nem tudom én imádom:)

2011. márc. 1. 20:34
 13/17 A kérdező kommentje:

Kedves vagy te is !: D

Köszi.:)

Ez a pászka dolog tetszik..:DD Tejberizst szabad enni? Nem is tudtam

2011. márc. 1. 20:40
 14/17 anonim válasza:
kérdező tök cuki vagy xd tetszik a stílusod:D
2011. márc. 1. 20:57
 15/17 A kérdező kommentje:
Édes vagy, örülök neki:)
2011. márc. 1. 21:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Lehet tejberizst enni, de csak reggelire, normális mértékben és cukor nélkül (édesítővel).

Az a baj, hogy a VALÓDI tk. kenyeret nem lehet megpirítani... Nem pirul meg. Ha megpirul, akkor nem tk. lisztBŐL van, hanem tk. lisztTEL. Nagyon nagy különbség, ez utóbbi finomított lisztből van, kevés tk-t kevernek hozzá, hatásában alig különbözik a fehér kenyértől. Ha ilyet ennél, akkor már inkább edd a fehéret, az legalább ízlik, nem undorral eszed.

2011. márc. 1. 22:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Tojás bármilyen formában narancslével vagy 1 bögre tej,cukrozatlan müzli friss gyümölccsel,legjobb a banán és a bogyós gyümik,rizs v búzapuffancs mogyoróvajjal,sovány sajtok paradicsommal.
2011. márc. 2. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!