Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A kenyér tényleg tiltólistán...

A kenyér tényleg tiltólistán van fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés
4-5 kilót szeretnék csak fogyni, de még sosem csináltam... Itt is és az ismerőseim között is utánanéztem/kérdezősködtem, és van aki azt mondja h semmiképp nem lehet enni, van aki meg azt, hogy reggelire az a legjobb... Mit gondoltok?
2011. szept. 22. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs tiltó listán sem a kenyér,sem a csoki sem a pizza. Csak mértékkel kell enni belőlük hogy ne lépd túl a fogyshoz szükséges kalóriamennyiséget.
2011. szept. 22. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
olyan keveset amit kibírsz.
2011. szept. 22. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
a fehér tiltólistás,a barna nem.4-5 kg-ot 4-7 alatt le lehet adni.2dolgon múlik:táplálkozáson és a mozgáson. Mozgás:heti min.4szer min.40p-es aerob mozgás.pl.görkori,úszás,aerobic...Táplálkozás:relatíve sok víz(kb.napi3-4l),kevés CH,sok fehérje,zöldség.Szóval kerüld a sima lisztböl készült ételeket,mint tészta,fkenyér,süti.Gyümölcs:ok,csak vannak magas cukortart,azokból keveset.Nasnak lehet pl.2kocka étcsoki,tökmag,fehérjeszelet,túrórudi,joghurt...Reggelire tudom ajánlani a zabpelyhet,NEM MÜZLIT!Só,cukor-és zsírbevitel legyen alacsony,de ne zéró.Fehérje:hal,csirke,pulyka,nyúl,tojás(FEHÉRJE),fehérjeturmix amit vízzel kell készíteni...Napi 3főétkezés és 2-3kicsi.18h után is ehetsz,sőt lefekvés elött is akár.DE csak fehérjét!!Anyagcsere fokozót használhatsz:pl.zöldtea->koffein.Néha persze enged meg magadnak a kivánt falatokat.Fontos a mértékletesség és az egyensúly.Nincs lehetetlen;)Ha kérdésed van,írj a tegnapmaholnap@citromail.hu-ra.Kitartást!
2011. szept. 22. 21:19
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!! szerencsére az édességet nem szeretem, a többit amit leírtatok igen úgyhogy az étkezés miatt nem aggódom. A mozgás miatt annál inkább mert lusta disznó vagyok, de erőt veszek magamon:)
2011. szept. 22. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!