Mit egyek reggelire, tízóraira, ha kerülni akarom a kenyeret és a pékárut?
Figyelt kérdés
A puffasztott rizstől, abonett kenyértől csak még éhesebb vagyok.2012. jan. 8. 10:32
1/12 anonim válasza:
hát egy zsemlét még nyugodtan megehetsz,amiért fogyózol
2/12 anonim válasza:
Teljes napra kell megtervezned az étrendet, ügyelni kell az egyes tápanyagok arányára.
4/12 anonim válasza:
Én is így vagyok vele,hogy péksütiket,kenyérféléket kerülöm. Reggelire egy Jóreggeltet szoktam enni,ha suliban vagyok. Hétvégén pedig tojást,virslit,zöldségeket stb.
17/L
5/12 anonim válasza:
rántottát,gyümölcsöket,zöldséget,joghurt(ha nem szereted magában rakj bele lekvárt:D),kefir
6/12 anonim válasza:
nincsen glutén a zabban, egyéb mag őrleményekben, ezeket mind lehet fogyasztani akár valamilyen pékáru formájában, akár magukban, vízzel, vagy kásának főzve.
szét lehet nézni paleolit táplálkozás receptjei közt, vagy lisztérzékenyek fórumain tippeket keresve kenyér helyett.
7/12 anonim válasza:
házi kolbász hagymával és sajttal.
8/12 anonim válasza:
teljesen igaz! + paprika, paradicsom, sok zöldségtől mellette jól is lakik az ember.
9/12 anonim válasza:
Zabpelyhet, vagy zabpelyhes müzlit egyél.
10/12 anonim válasza:
Hehe, a zabban is van glutén csak más szerkezete van mint pl. a búzáénak. A búza gluténtartalma a legagresszívabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!