Ha a heti 3 tesiórát intenzíven végigtornázom (izzadással, teljes kipirosodással) és reggelire zabpelyhet eszek, tízóraira gyümölcsöt, ebédre szendvicset, uzsira joghurtot vacsira meg mondjuk 3tojás fehérjét és egy sárgáját eszem fogyhatok?
Hali ha érdekel a dolog itt 1 oldal alapismeretekkel.
alul van a tovább gomb, olvasd el ha télleg érdekel a dolog.
az ebédet nem tudom máshogy megoldani, viszont a többire adhattok ötleteket,hogy hogyan tegyem változatosabbá.
esetleg kondi mellé? :)
Szerintem is,hogyha korábban pédául ennek a dupláját fogyasztottad,akkor valamilyen szinten érezni fogod a változást. Ebben az esetben nem kell egetrengető változásra gondolni,elég lehet annyi is,hogy egy korábbi nacid összeér rajtad. És máris jobban érzed magad a bőrödben. Végülis,mindegy,mit eszel,csak egyél sok-sok gyümölcsöt,és reggelizni pedig sose felejts el. Ebédre pedig - ha lehetőség van rá - inkább húsokat fogyassz! Ugyanis ha reggelire valami fehérjéset eszel,a hús azt kiüti,szóval már nem ragad rád annyi kalória. Járj kocogni,kutyát sétáltatni és közlekedj sokat bicajjal vagy gyalog. Egészséges étrend + sok mozgás = fitt test&lélek.
Remélem tudtam segíteni! Sok sikert! ;)
köszönöm szépen..:)
nálunk elég intenzívek egyébként a tesiórák
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!