Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha a heti 3 tesiórát intenzíve...

Ha a heti 3 tesiórát intenzíven végigtornázom (izzadással, teljes kipirosodással) és reggelire zabpelyhet eszek, tízóraira gyümölcsöt, ebédre szendvicset, uzsira joghurtot vacsira meg mondjuk 3tojás fehérjét és egy sárgáját eszem fogyhatok?

Figyelt kérdés
172/ 76/ 15/l
2010. dec. 5. 22:22
 1/9 A kérdező kommentje:
ja, és ha igen akkor milyen tempóban?
2010. dec. 5. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem. Amit te akarsz, az jó erősítésre, de nem jó fogyásra, arra kis megerőltetéssel járó mozgást szoktak csinálni de sokáig. Heti 3 tesi amúgy is kevés.
2010. dec. 5. 22:37
 3/9 anonim válasza:

Hali ha érdekel a dolog itt 1 oldal alapismeretekkel.

[link]

alul van a tovább gomb, olvasd el ha télleg érdekel a dolog.

2010. dec. 5. 22:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem, de szinte biztosan belebetegszel. A tojás egészséges, de csak ha megeszed az egészet, viszont ha nem eszel húst, nem elég a fehérje. Zöldséget sem eszel. Ebédelni meg normálisan kell, a szendvics nem ebéd.
2010. dec. 6. 09:03
 5/9 A kérdező kommentje:
hát az ebédet máshogy nem tudom megoldani, engem is zavar... húst meg szoktam enni, vagyis pl néha tojás helyett hústlevest...főthússal
2010. dec. 6. 17:56
 6/9 A kérdező kommentje:

az ebédet nem tudom máshogy megoldani, viszont a többire adhattok ötleteket,hogy hogyan tegyem változatosabbá.

esetleg kondi mellé? :)

2010. dec. 7. 17:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg fogyhatsz vele, ha eddig ennél többet ettél. Mondjuk nem egyik napról a másikra történik, de ha elég hosszú távon csinálod, meg fog látszani az eredménye. Esetleg egy kis plusz sporttal felpörgetheted a tempót, mert a tesióra általában nem túl intenzív.
2010. dec. 8. 08:12
 8/9 anonim válasza:

Szerintem is,hogyha korábban pédául ennek a dupláját fogyasztottad,akkor valamilyen szinten érezni fogod a változást. Ebben az esetben nem kell egetrengető változásra gondolni,elég lehet annyi is,hogy egy korábbi nacid összeér rajtad. És máris jobban érzed magad a bőrödben. Végülis,mindegy,mit eszel,csak egyél sok-sok gyümölcsöt,és reggelizni pedig sose felejts el. Ebédre pedig - ha lehetőség van rá - inkább húsokat fogyassz! Ugyanis ha reggelire valami fehérjéset eszel,a hús azt kiüti,szóval már nem ragad rád annyi kalória. Járj kocogni,kutyát sétáltatni és közlekedj sokat bicajjal vagy gyalog. Egészséges étrend + sok mozgás = fitt test&lélek.

Remélem tudtam segíteni! Sok sikert! ;)

2010. dec. 8. 19:12
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen..:)

nálunk elég intenzívek egyébként a tesiórák

2010. dec. 8. 23:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!