Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elszoktam az evéstől, nem...

Elszoktam az evéstől, nem fogadja be a szervezetem a táplálékot?!

Figyelt kérdés

Tavaly belekezdtem egy fogyókúrába, le is fogytam 25 kilót rövid idő alatt. Ennek ellenére még mindig nem vagyok elégedett a súlyommal, folyamatosan azt mondogatom magamnak hogy még fogynom kell. Berögzült nálam, hogy nem szabad ennem. Jelenleg 2 napja nem ettem, tegnap hánytam is.

186 centi vagyok és 70 kg. 20/F

tegnap 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Irány a pszichológus!

Neked nem fogynod kellene, hanem híznod!

tegnap 18:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Hízni semmiképp nem engedem magamnak! Amint visszajönne 1 kiló is, nem ennék semmit napokig.
tegnap 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Amit leírsz, az a tipikus anorexia. Vagy orvoshoz mégy, vagy idövel belehalsz
tegnap 19:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Az orvos ezen hogy tud segíteni? Sok összetevője van amiért nem tudok enni, többek közt lelki okok. Magamtól egyáltalán nem kívánok semmit enni, a kaja gondolatától is elkap a hányinger. Tegnap próbáltam magamba erőszakolni valamit, de kihánytam.
tegnap 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezen pszicháter tud segíteni
tegnap 19:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szorongás az alapja, önmagaddal való elégedetlenség. A szülői házban van a gyökere, és első körben klinikai szakpszichológushoz menj, de lehet, hogy továbbutal pszichiáterhez. Az orvos hogy tud segíteni? Vagy szorongásgátló gyógyszerrel vagy pszichoterápiával, vagy mindkettővel.

Addig is találd meg, mi az, amit képes vagy megenni. Nem töltött káposztával kell kezdeni, hanem gyümölccsel, joghurttal, pirítóssal, húslevessel ...

tegnap 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!