Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem megy a fogyás? 6-8...

Miért nem megy a fogyás? 6-8 kg-t szeretnék fogyni.

Figyelt kérdés

62 kg-ról szeretnék 53 kg-ra lefogyni... Főleg a hasamon és a combomon látszik a felesleg.

2-3 hét alatt eddig csak 1 kg ment le, most 61 vagyok.

Cukros dolgokat, üdítőket, gyorskaját, rántott dolgokat egyáltalán nem fogyasztok, semmilyen nasit. Kenyeret is igyekszem kerülni, ha mégis, akkor 1-2 szelet pirított Lidl-s light kockát eszek, pirítva. Napi 3x eszek normálisan, közötte semmi nasi. Mozgás napi 15-30 perc biciklizés vagy 30-60 perc séta. Heti 1x úszok is fél órát.

Mi lehet a baj?

ma 08:28
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Fogalmad nincs a kalóriaszámolásról, igaz?
ma 08:43
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Heti 0,5 kg az teljesen ideális és reális fogyás.

Hol a probléma?

Vagy te azt vártad, hogy 3 hét alatt majd ledobsz 3 kg-ot ráadásul ilyen kevés súlyfelesleg mellett?

Szép elképzelés, de ez nem így működik.

ma 08:44
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem a kérdést. Hisz megy a fogyás
ma 11:51
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Nincs semmi baj. Nem akarlak elkeseríteni de ez ilyen. A heti fél kg fogyás ideális. Sőt kevés súlyfeleslegnél nagyon is jó
ma 13:38
 5/7 Kései Sirató ***** válasza:
Megy ez. A cél az legyen, hogy folyamatosan menjen és ne álljon meg, és ne jöjjön vissza a fél kg sem.
ma 14:23
 6/7 Ada13 válasza:
Ahohy az elözök is mondtak ez tökéletes és ha nagyobb súlyfelesleg lenne akkor is lwhegy hogy az első félév -3 kg majd hirtelen még -20 egy hónap alatt ez a vízháztartáson is múlik
ma 15:20
 7/7 Thunderfairy ***** válasza:
62 Kg egyáltalán nem sok. Én 65-68 Kg voltam fiatalon mikor sportoltam.
ma 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!