Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet fogyni koplalással?

Hogyan lehet fogyni koplalással?

Figyelt kérdés

Ami egyébként nálam nem minősül koplalásnak, mert én csak unalmamban szoktam enni, nem azért, mert komolyan éhes vagyok.

Kórosan elhízott egyébként.

dec. 17. 14:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a koplalás azt jelenti, hogy felesleges drasztikusságal lecsökkented a kalóriabeviteled egészségtelen módon, az egyértelmű, miért okoz fogyást.
dec. 17. 14:23
 2/21 A kérdező kommentje:

Csak reggelit ennék egész nap, de azt is csak azért, hogy hasson a reggeli gyógyszerem, amit az orvor felírt.

Így gondoltam.

dec. 17. 14:31
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
Szenvedéssel, semmi értelme.
dec. 17. 14:40
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem szenvedés, mert vizet attól, még iszok meg eszek almát, banánt.
dec. 17. 14:43
 5/21 anonim ***** válasza:
40%
Akkor az nem koplalás, ha meg ráadásul gyümölcsöt eszel akkor aztán tényleg semmi értelme, a gyümölcs tele van cukorral!
dec. 17. 14:48
 6/21 A kérdező kommentje:
Akkor így már értem!
dec. 17. 15:09
 7/21 anonim ***** válasza:
69%
Ha kevés kalóriát viszel be, a szervezeted raktározni fog. A gyümölcsök tele vannak cukorral, amit a legkönnyebb raktározniuk. Éhezni fogsz, és még a kellő hatást sem éred el, vagy ha sikerül is, nem fogod tudni tartani. Inkább rendesen építsd fel a diétát.
dec. 17. 15:17
 8/21 anonim ***** válasza:
30%
Ha nagyon túlsúlyos vagy és sokat akarsz fogyni akkor próbáld ki a ketó diétát (meg persze mozogj), ha nem vagy nagyon túlsúlyos csak 10-15 kilót akarsz leadni, akkor a sport és a kíméletes étkezés (felejtsd el a nasit, a cukrot, és a nagyon laktató dolgokat) is elég.
dec. 17. 15:30
 9/21 anonim ***** válasza:
25%

Én amikor kb. 20 éve lapos has után felszedtem pár kilót, beijedtem. És ez ahhoz vezetett véletlenül (tudtomon kívül egy tudományosan érthető folyamatot kapcsoltam be), hogy megszűnt az éhségem.

Az amigdala vezérli a metabolizmusunk két üzemmódját: az energiafelhasználó üzemmódot, és az energiafelhalmozó üzemmódot. Ha ez a primitív agytörzsi terület halálfélelmet társít az evéshez, akkor energiafelhasználási módba kapcsolja a testet, ha pedig a félelem primitív képzete szerint az élelem hiányában fogsz meghalni, akkor energiafelhalmozásba kapcsolja.

Ezek után sosem voltam éhes, úgy ettem, hogy emlékeztetőt állítottam be, de éhség nélkül sokszor azt is figyelmen kívül hagytam. Tovább nem híztam ugyan, de mindezzel persze sikerült 20 év alatt elbsznom az egészségemet, mivel minőségi koplalást okoztam. Szóval nincs mese, nincsenek trükkök: rendesen egyél, sokat mozogjál.

Oké, az éhség kikapcsolása praktikus, mert legalább visszakapod a kontrollt.

dec. 17. 15:45
 10/21 anonim ***** válasza:
73%

Van, aki naponta egyszer eszik, és nem marad éhes, egész napra jóllakik. Azonban kétséges, hogy ez mennyire egészséges.

Megjegyzés: Nem bírnád ki. A napi három étkezés sem menne, azon kapnád magad, hogy újra és újra bekapsz valamit, ami már felül van a tervezett kalórián. Neked naponta legalább öt étkezésre van szükséged, amire beosztod a kalóriát. De lehet, hogy még többször kellene enned.

dec. 17. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!