Két hét alatt koplalással hány kilót tudok leadni? Ne gyertek itt a normális táplálkozással meg az edzéssel, mert csak fogyni akarok rohadt gyorsan és rohadt sokat.
Figyelt kérdés
2021. jún. 8. 16:33
1/18 anonim válasza:
Fhuha. Az elso par nap alatt megy le a legtöbb. Akkor igazan lapos lesz a hasad.
4-6-ot mondanék, legalábbis nekem ez a tapasztalat.
2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszodat, és nem a normális kajálásról meg edzésről papoltál, hanem a kérdésemre válaszoltál.
Ment a zöld!
2021. jún. 8. 16:44
3/18 anonim válasza:
Eggyetértek az előttem kommentelővel bár ha nincs rajtad nagy súly felesleg akkor csak ilyen 2-3 kg, de utánna is nagyon oda kell figyelned hogy mit és mennyit eszel mert hamar visszajön
4/18 anonim válasza:
Ne koplalásról beszéljünk, hanem böjtről, azaz folyadékot és valamennyi növényi rostot ajánlatos bevinni. Én olyan 2-3 kg-ra tippelek.
5/18 anonim válasza:
Két hét koplalással max 4 kilót fogysz, és utána jó eséllyel félhalottként vonszolódsz, nem fogod még a szemed se tudni nyitva tartani a gyöngeségtöl!
6/18 anonim válasza:
Vonulj be a kórházba, hogy kössenek infúzióra, és ne egyél semmit egyáltalán, csak vizet igyál.
7/18 anonim válasza:
Koplalással csak az izmaidból fogsz veszíteni, ami nagyon káros az egészségre, illetve minimális térfogatvesztést jelent csak (tehát hiába mitat kilókkal kevesebbet a mérleg, a centi szinte ugyanannyit fog mutatni). Nagyon nem javaslom.
Szóval akkor inkább maradj kövér! Még az is egészségesebb, mint ugyanolyan zsírosnak lenni izmok nélkül...
8/18 anonim válasza:
Itt a nyár, a tinilányok újra készülnek a bikiniszezonra, hurrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!