Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális, hogy nem vagyok...

Normális, hogy nem vagyok éhes? (étrend leírva)

Figyelt kérdés

Múltkor olvastam itt egy kérdést valakitől, aki ilyen genetikai táplálkozási tanacsadáson volt. Nos, én is voltam ilyenen, tartottam is egy ideig, nekem nagyok voltak az adagok, nem fogytam és szenvedtem mert csomó kedvenc ételemet el kellett hagynom. Így visszaálltam arra, amit régen is csináltam,számolom a kalóriákat és heti 4x mozgok. (úszas, futás, torna). Viszont csomószor ilyen 1200 kcal körül eszem, és ezzel jól érzem magam, nem vagyok éhes, 3x eszem, van energiám. Barátnőm szerint ez koplalás és vissza fog jönni, de én tényleg nem érzem éhesnek magam.

Hogy nagyjából átlássátok leírom a mai napom:

Reggeli: teljes kiőrlésű kifli, pulykamellsonkával, 1 szelet sajttal, rukkolával, madársalátával, paradicsommal, kígyóuborkával, retekkel és egy zabtejes kakaó (egy teáskanál cukormentes kakaóporral)

Ebéd: saláta: jégsali, rukkola, madársali, káposzta, paradicsom, paprika, hagyma, uborka, kukorica, tojás, egy szelet cheddar sajt, házi joghurtos öntet (kapor+fokhagymagranulátum)

Vacsora: tonhal, salátával

Mennyiségben kb minden étkezés 300-450 kcal körül mozgott, és reggel úsztam egy órát.

Szerintetek?

2021. jún. 7. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne tudni, hogy mégis mekkora súlyfeleslegről beszélünk?!

Ellenben jól érzed magad, nem vagy éhes, van energiád, rendszeresen sportolsz, ilyen kcal bevitel és életmód mellett nagy valószínűséggel minimális súlyfeleslegről beszélhetünk, ha jól is érzed magad... akkor minden szuper, tessék inkább neki örülni.

2021. jún. 7. 20:53
 2/5 A kérdező kommentje:
173cm és 64 kg vagy, 60-ra szeretnék lemenni:)
2021. jún. 7. 20:55
 3/5 A kérdező kommentje:
*vagyok, bocsi
2021. jún. 7. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Te valami nyúl vagy kecske vagy? Mert akkor még elmegy ez a sok saláta. Ha ember vagy, akkor szörnyen egészségtelen és kiegyensúlyozatlan étrend. Tömény szénhidrát, a tonhal minimális (de semmiképpen nem elegendő) zsír, nulla fehérje.
2021. jún. 7. 21:43
 5/5 A kérdező kommentje:
:DD igen a mai kicsit nyulas lett. De nem így néz ki minden napom, eszem csirkét, halat, barna rizst, zabpelyhet, kölest, burgurt, gyümölcsöket...stb. De azokból is kb így jövök ki kcal arányba.
2021. jún. 7. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!