1 hét alatt koplalással mennyit lehet fogyni? Nyugi, nem akarom kipróbálni, angol prezentációt kell írnom erről a témáról.
Körülkell irnom ennek hátrányait, van olyan aki csinálta? Ha igen mesélne nekem erről? Hogy/meddig/mennyit fogyott?
Gondoltam hogy a hashajtós, hánytatós módszert is bele teszem. Csak nincs tapasztalatom, szóval ha valaki mesélne róla az jó lenne. Előre is köszönöm.
Én régen csináltam normális súly mellett sajnos... az első héten lement 3kg utána heti 1,5kg ment le. (900kcal /nap)
Egy honapig csináltam majd visszaáltam rendes mennyiségre.
Kb a bél és gyomortartalmat meg pluszban 1 kilót. Szóval 3-4 kg de emberfuggo
Hátránya
Faradtsag, levertség, falásrohamok, menstruaciós zavar, rossz emésztés (rost hiánya), vitaminhiány, hajhullás, körömrepedezés, és elég hamar evészavar, mentális problema, tesképzavar, a fáradtság miatt teljesítménycsökkenés, szociális élet hiánya, eltávolodás
Mit takar a koplalás? Kövezzetek meg, de ha napi 800 kalórián élsz 1 hétig, az még élhető.
#4 Ezek a tünetek nem fognak 1 hét koplalásnál jelentkezni, sajnos estem már ebbe a hibába, de hidd el, 1 hét alatt nem lesznek ilyen drasztikus változások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!