Hogyan tudnék 3-4 kilót fogyni?
155 cm vagyok és 49-50 kiló. Két kisgyerekem van. A hasam elég pötty szülés óta sajnos. Tavasszal nyáron annyi dolgom volt és lefogytam 45-46 kilóra sokkal jobban éreztem magam a közérzetem is jobb volt. Tény, hogy ettem akkor is mindent de ha meleg van jobban iszok, nem csúszik úgy a kaja.
Most viszont 2 hete brutálisan megnőtt a hasam, puffodok,és rossz a közérzetem. Nem ettem többet inkább csak rosszul. Későn eszek meg most talán volt több pizza hambi süti. Amit előtte inkább napközben ettem. Reggeli sokszor kimaradt.
Nem akarok brutálisan fogyni inkább csak néhány kilót.
Hasam, belsőcombom, popsim ami szerintem nem valami feszes.
Milyen étrendet kellene követnem, illetve milyen mozgás lenne jó? Edzőterembe nem tudok járni mert időm nincs rá sajnos. Inkább otthon végezhető dolgokra gondoltam.
Köszi szépen.
3-4kg esetében már az is elegendő, ha szimplán jobban odafigyelsz arra, amit eszel. Pl. kevesebb hamburger, pizza, sütemény.
Illetve a testmozgást passzív módon olyan formában is lehet növelni, hogy pl. inkább egy picit hosszabb úton mész a munkába/jössz haza. Esetleg nem autózol, hanem kerékpár vagy séta, tömegközlekedés esetén nem a legközelebbi megállónál szállsz fel, hanem 1-2 megállóval később. Többször takarítasz otthon vagy szimplán későn már nem eszel.
Illetve ott a másik verzió is, hogy elkezdesz egy egészségesebb életmódot követni és szimplán száműzöd az egészségtelen dolgokat az életedből és megpróbálsz alternatívákat találni a helyettesítésükre.
Jól mondja az első válaszoló.
Mondjuk én ajánlanék heti 2 alkalommal valami mozgást. Ha mindenképpen otthon akarsz csinálni valamit, akkor ugráló kötél (ha van udvar), futás, plank jellegű gyakorlatok, felülések.
Lényegében bármi jó, ami több, mint amit eddig csináltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!